אוכל

עדכנו אותנו



מוחיטו
מוחיטו (צילום: דורעם גונט)
דורעם גונט

  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה : חצי שעה
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

עלים מגבעול אחד של נענע

3 כפות (45 מ"ל) מיץ ליים

2 כפיות סוכר (או לפי הטעם)

קרח

3 כפות (45 מ"ל) רום לבן

סודה

לקישוט: גבעול נענע, פרוסות ליים

אופן ההכנה:

1. מניחים את עלי הנענע בכוס גבוהה.
2. מוסיפים את מיץ הליים והסוכר.
3. בעזרת מקל ערבוב, או בגב של כפית או מזלג, מועכים את עלי הנענע כדי להוציא מהם את השמנים האתריים ומערבבים כדי להתחיל להמס את הסוכר (אפשר גם להשתמש באבקת סוכר, או בסירופ סוכר, להמסה קלה וטובה יותר).
4. ממלאים את הכוס בקרח, מוסיפים את הרום וממלאים בסודה עד לשפת הכוס.
5. מערבבים היטב ומקשטים בגבעול נענע ובפרוסה או שתיים של ליים. שותים מיד.



(6 מדרגים)

דירוג הגולשים:

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5