עדכנו אותנו



פילה מניון ברוטב תמרינד ותמרים על מצע בטטה וקונפי פורטבלו
באדיבות פיטר הומל, שף מסעדת ישרוטל רויאל ביץ'

  • כמות המנות: 4
  • משך ההכנה : כשעה וחצי
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

ק"ג אחד של פילה בקר, מחולק לארבעה נתחים, 250 גר' הנתח
קורט מלח
קורט פלפל
4 כפות שמן לטיגון

לרוטב:
200 מ"ל רוטב תמרינדי ותמרים
200 מ"ל ציר עוף
15 גר' כוסברה
15 גר' נענע

לבטטה:
130 גר' בטטה
25 גר' ג'ינג'ר
אגוזי קשיו
קורט מלח
קורט סוכר
2 כפיות שמן זית

לקונפי פטריות פורטבלו:
200 גר' פטריות פורטבלו
500 מ"ל שמן זית
2 שיני שום
קורט מלח
2 עלי טימין.

אופן ההכנה:

1. מתבלים במלח ובפלפל את הבשר ומטגנים במחבת מכל הצדדים, עד לדרגת מדיום.

2. הכנת הרוטב: מבשלים את כל החומרים ומצמצמים עד לדרגת הסמיכות הרצוייה (לפי הטעם).

3. הכנת המצע בטטה: מבשלים את הבטטות עד ריכוך, מועכים בממחה ומוסיפים את התבלינים ואת שמן הזית.

4. הכנת קונפי פטריות פורטבלו: אופים את הפטריות בתוך תבנית, בתנור מחומם ל-140 מעלות צלזיוס, עד לריכוך, כשעה.

5. אופן ההגשה: מניחים על צלחת את מצע הבטטות, מעליו את מנת הפילה ויוצקים את הרוטב עם קונפי הפטריות.



וונגס גריל - כרטיס ביקור
תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(1 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5