אוכל

עדכנו אותנו



אנטריקוט מושחר בדבש ויין
השף: אריאל כהן ממסעדת פויקה

  • כמות המנות: 4
  • משך ההכנה : 1/4 שעה
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

פויקה (סיר ברזל יצוק מיועד לבישול שטח)
4 נתחי אנטריקוט 300 גר'
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית ו/או חמאה מזוקקת

לרוטב:
כף דבש
חצי כוס יין אדום.

אופן ההכנה:

1. מחממים את הפויקה עד שהוא לוהט.

2. מורחים את הבשר בשמן זית, ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר, מכניסים לסיר וצורבים היטב מכל הצדדים.

3. מנמיכים את האש וצולים כ-5 דקות. יש להפוך את הנתחים מדי פעם כדי שלא יחרכו.

4. מוציאים את הבשר מהפויקה ומוסיפים למיצי הבשר שבסיר את היין, הדבש ומערבבים עד שמצטמצם.

5. זורקים פנימה את הנתחים לכמה שניות כדי שיקבלו שכבה של רוטב מצומצם ומגישים מיד.



פויקה - כרטיס ביקור

(40 מדרגים)

דירוג הגולשים:

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • poll 13/09/2009 16:47:08