אוכל

עדכנו אותנו



רוטב מרינדה לסטייק
השף איציק פינשטיין, רשת אל גאוצ'ו

  • כמות המנות: 6
  • משך ההכנה : 10 דקות הכנה (+השרייה לילה שלם)
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

1/3 כוס שמן זית
3 שיני שום
1 כפית קטנה של פלפל שחור גרוס
פלפל אנגלי
4 עלי דפנה
½ ליטר יין אדום יבש.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את הבשר במרינדה בכלי סגור ללילה שלם. ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו רוזמרין, טימין ואורגנו.



לסניפי אל גאוצ'ו

(62 מדרגים)

דירוג הגולשים:

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • אוהד 26/04/2007 20:42:34