מוסר אפוי בתנור עם לימון

השף אבי כראל מסעדת "בוסטון פיש & גריל"


  • כמות המנות: 4
  • משך ההכנה : 30 דקות
  • דרגת קושי: קל
מוסר אפוי (צילום רוני בלחסן)

חומרים:

4 זרי טימין
כמה שיני שום פרוסות
4 דגי מוסר
שמן זית למריחה
4 לימונים פרוסים.

אופן ההכנה:

ממלאים כל דג בזר טימין ובפרוסות שום. מורחים את הדגים בשמן זית ובטימין מכל הצדדים. מניחים בתחתית התבנית שכבה של פרוסות לימון. מניחים את הדגים על פרוסות הלימון ועליהם מניחים פרוסות לימון נוספות. אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות כרבע שעה.


פרסומת

תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(42 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5