עדכנו אותנו



ניוקי ארבע גבינות
באדיבות מסעדת "בליני"

  • כמות המנות: 6
  • משך ההכנה : 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

1 ק"ג ניוקי (עדיף טרי)

לרוטב:
2 עגבניות טריות, טחונות בבלנדר עם מעט בזיליקום (מסננים ומשאירים נוזל נקי)
40 גרם חמאה
3 כפות וודקה
קמצוץ טימין
1 מיכל שמנת לבישול
10 גרם פתיתי גבינה צהובה
10 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
10 גרם גבינת פרמז'ן
5 גרם גבינת רוקפור.

אופן ההכנה:

מחממים מחבת ושמים בה את החמאה והטימין. כשהחמאה נמסה במחבת, מוסיפים את הוודקה, ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את רסק העגבניות, השמנת לבישול, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את תערובת הגבינות ומערבבים היטב למשך 2-3 דקות, עד שהרוטב סמיך מעט.

מרתיחים בסיר 4 ליטר מים. מוסיפים 4 כפות מלח (לפני הכנסת הניוקי). מוסיפים את הניוקי ומבשלים, עד שהם צפים. מסננים ומעבירים את הניוקי למחבת עם הרוטב ומגישים חם.



בליני - כרטיס ביקור
תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(17 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 2. אוריאל(אוריאל)

    04/06/2008 13:17:47

  • 21/07/2007 19:15:35