אוכל

עדכנו אותנו



רוטב אלפרדו
(צילום יח"צ: מוטי פישביין ילום)
אלי בבג'ני, באדיבות מסעדת אלפרדו

  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

50 גרם חמאה
1 כוס יין לבן
3 שיני שום קצוצות
500 מיליליטר שמנת לבישול (2 מיכלים)
300 מיליליטר חלב
200 מיליליטר חלב שהומסו בהם שלוש כפות אבקת מרק פטריות, מסונן.
מלח
פלפל לבן
מוסקט טחון
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

בסיר עם תחתית כפולה יוצקים יין לבן, חמאה ושום ומצמצמים לחצי כמות.
מוסיפים שמנת ו-300 מ"ל חלב ומביאים כמעט לידי רתיחה, תוך כדי ערבוב עם מטרפה מדי פעם.
בקערה נפרדת טורפים את החלב עם אבקת מרק הפטריות והתבלינים ויוצקים לתוך הסיר, מנמיכים את הלהבה.
מבשלים עוד חמש דקות, ולאחר מכן מוסיפים את גבינת הפרמזן לתבשיל ומבשלים עוד שתי דקות.



אלפרדו - כרטיס ביקור

(19 מדרגים)

דירוג הגולשים:

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • מודוניו 04/05/2010 23:04:01

  • תהילה 25/11/2009 20:18:12