עדכנו אותנו



לביבות כרובית
איילת לטוביץ' ממסעדת "Beta caffe"

  • כמות המנות: 4
  • משך ההכנה : שעה (כולל בישול)
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

2 כרוביות בינוניות
50 גרם גבינת פרומעז
1 שן שום
חופן עלי כוסברה (אופציונלי)
4 כפות שמנת מתוקה
2 ביצים
1/2 כוס קמח
מלח
שמן זית לטיגון.

אופן ההכנה:

1. חוצים את ראשי הכרובית ושמים בסיר.
2. מכסים את הכרובית במים קרים ומוסיפים חופן נדיב של מלח גס.
3. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות, עד שהכרוביות מתרככות.
4. מחלישים את הלהבה וממשיכים לבשל בסיר מכוסה 25 דקות.
5. מסננים, סוחטים את הנוזלים ומצננים.
6. שמים את כל המרכיבים, פרט לשמן הזית, במעבד מזון ומרסקים למחית חלקה ואחידה לגמרי. מוסיפים מלח במידת הצורך.
7. שמים במחבת שמן זית, שכבה שתצפה את תחתית המחבת ובעומק של 1/2 ס"מ. יוצקים למחבת כף מהבלילה, אם השמן בטמפרטורה הנכונה יופיעו בועות קטנות בשולי הלביבה. יוצקים למחבת עוד לביבות ומטגנים עד ששולי הלביבות משחימים קלות. הופכים את הלביבות בעדינות ומשחימים מהצד השני. מעבירים למצע של נייר סופג ולאחר מכן מגישים.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(16 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 07/04/2008 19:37:50