מרק דלעת ודבש

באדיבות השף נועם דקרס ממסעדת ברקרולה-ביסטרו בר


  • כמות המנות: 6
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

1 ק"ג דלעת נקייה וחתוכה לקוביות
1/2 כוס כרישה קצוצה
1/2 כוס גזר קצוץ
1/2 כוס בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 כף דבש גדושה
50 גרם חמאה
750 מ"ל ציר ירקות או מים
2 ענפי מרווה
מלח, פלפל לבן
אגוז מוסקט
להגשה: שמנת חמוצה או קרם פרש

אופן ההכנה:

1. מאדים את הבצל, הכרישה, השום והמרווה בחמאה במשך 5-7 דקות.
2. מוסיפים את הדלעת, הגזר, הדבש ומאדים עוד מעט.
3. מוסיפים את ציר הירקות או המים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהירקות מתרככים לחלוטין.
4. מוציאים את המרווה וטוחנים את המרק בבלנדר או בבלנדר מוט. מתבלים במלח, פלפל לבן טחון ומוסיפים מעט אגוז מוסקט מגורר טרי.
5. מגישים עם כף שמנת חמוצה או קרם פרש בכל קערת מרק.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(9 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5