מרק פירות ים

באדיבות מסעדת השקד


  • כמות המנות: 3
  • משך ההכנה : 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

חצי ליטר ציר דגים
18 יח' ראשי קלמארי
18 יח' שרימפס
עגבניה מרוסקת
7 פרוסות עגבניה
4 שיני שום כתוש
גזר אחד פרוס לטבעות
פלפל רגיל/חריף פרוס לטבעות
בצל סגול פרוס לטבעות
טבעות דלורית
כף מיץ לימון סחוט טרי
מלח, פלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה את ציר הדגים, הגזר, הדלורית, הבצל, הפלפל והשום עד לריכוך.
2. מכניסים למרק עגבניה מרוסקת וכמה פרוסות עגבניה, כף מיץ לימון ומביאים שוב לרתיחה למשך 5 דקות.
3. אחרי הרתיחה השניה מוסיפים למרק את הקלמארי, השרימפס ומביאים שוב לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם כוסברה קצוצה.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(4 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5