מרק בטטה בעיטור שמנת מתוקה

באדיבות ישראל שביט, מסעדת "המטבח של ישראל"


  • כמות המנות: 6
  • משך ההכנה : כשעה
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

1 ק"ג בטטה קלופה וקצוצה
1 בצל קצוץ
5 כוסות מרק ירקות צח
שלושת רבעי כוס שמנת מתוקה
מלח, פלפל לבן ואגוזי מוסקט
60 גר' חמאה.

אופן ההכנה:

1. מחממים את החמאה בסיר ומוסיפים את הבצל עד שייתרכך.
2. מוסיפים את הבטטה ומבשלים עד שהבטטה מתרככת.
3. מעבדים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים תבלינים לפי הטעם. מוסיפים את השמנת המתוקה תוך חימום על אש קטנה.
5. מגישים עם עיטור שמנת מתוקה.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(63 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5