מרק בצל

שאול בן אדרת/קימל


  • כמות המנות: 8
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

7 בצלים לבנים פרוסים גס/לאורכם
4 כפות קמח
50 ג' חמאה
1 ל' ציר עוף/בקר או ירקות (לפי הטעם)
1/2 ל' יין אדום
2 כפות דבש
אלומת בוקה גרני (זר עלי טימין, מרווה, רוזמרין וכמה עלי דפנה קשורים יחד לאלומה אחת)
מלח פלפל
מעט סלרי

אופן ההכנה:

1. לטגן את הקמח בסיר יבש עד שהופך זהוב/משחים.
2. להוסיף את החמאה והבצלים. לאדות את הבצלים עד להזהבה ולהוסיף את ציר העוף/בקר/ירקות, היין, הבוקה גרני ולהמליח ולפלפל לפי הטעם.
3. לבשל על אש נמוכה כחצי שעה.
4. לפני ההגשה: לקצוץ סלרי כולל העלים, להגיש את המרק עם כף סלרי קצוץ, קרוטונים וגבינת רוקפור/צפתית/צהובה מגוררות לפי הטעם.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(63 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5