מרק דלעת, ציר עוף, נענע ולימונים

שאול בן אדרת, מסעדת קימל


  • כמות המנות: 4
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
1 כרישה קצוצה
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות קטנות
3 כפות שמן זית
10 שיני שום פרוסות
2 ק"ג דלעת קלופה, חתוכה לקוביות בעובי 3 ס"מ
5 ענפי טימין
10 ענפי נענע
מיץ מ-2 לימונים
2 ל' ציר עוף
2 כפות דבש
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מטגנים במחבת את הסלרי, הכרישה ושורש הפטרוזיליה, עם שמן הזית.
2. מוסיפים את השום והדלעת ומטגנים במשך 3 דק' נוספות.
3. מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה.
4. מבשלים על אש נמוכה במשך 30 ד' לריכוך הדלעת.
5. מתבלים בדבש, מלח ופלפל ומגישים.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(7 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5