מרק מנגולד, תרד ולימון

באדיבות שף שאול בן אדרת, קימל


  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

1/2 ק"ג תרד טרי
1/2 ק"ג עלי מנגולד/סלק
4 לימונים
2 בצלים
5 כפות שמן זית
1 כרישה
15 שיני שום שלמות
1 ליטר ציר עוף או ירקות
1 כף סוכר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הבצל ומאדים בסיר עם שמן זית עד להזהבה.
2. קוצצים גס את עלי התרד והמנגולד, מוסיפים לסיר ומטגנים במשך דקה לאידוי הנוזלים.
3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים במשך 1/2 שעה על אש נמוכה. מכבים את האש ומגישים



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(31 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5