מרק בשר תימני

באדיבות באגסי ביסטרו בר


  • כמות המנות: 4
  • משך ההכנה : שלוש שעות כולל בישול
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

1/2 קילו כתף בקר חתוך לקוביות
2 בצלים לבנים חתוכים גס
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
3 עגבניות מגורדות
2 שיני שום
3 תפו"א חתוכים לקוביות
1.5 כפות חוואיג' למרק
1/2 כף כורכום
1/2 כף כמון
רבע ליטר ציר בקר
כף כוסברה יבשה טחונה
כף שמן זית.

אופן ההכנה:

1. מטגנים טיגון קל בסיר עם שמן הזית את שיני השום והבצל.
2. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
3. לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, הכוסברה, הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה.
4. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואיג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, 1/2 ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות.
מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(59 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5