מרק עוף עם קניידלעך

באדיבות קובי יזראלביץ', מסעדת בתיה


  • כמות המנות: 8
  • משך ההכנה : שעתיים
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

6-8 חתיכות עוף/ גרונות
1 בצל
2 גזר
3 גבעולי סלרי
5 עלי דפנה
1 חופן עלי שמיר
1 חופן עלי פטרוזיליה
4 שיני שום
1 פלפל ירוק
2 כפות אבקת מרק עוף
מעט מלח ופלפל לפי הטעם.

מצרכים לקניידלעך:
1 כוס קמח מצה
1.5 כוס מים
2 ביצים
כף שמן
מעט מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:

1. מבשלים את העופות והירקות בסיר עם מים (כמות מים שתכסה את המצרכים). מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית, למשך שעתיים.
2. מכינים את הקניידלעך: מערבבים את כל המצרכים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מצננים למשך חצי שעה במקרר.
3. יוצרים כדורים קטנים מהעיסה שהתקבלה ומבשלים בסיר גדול ממולא במים רותחים עם כף שמן, מלח ופלפל לפי הטעם, למשך 20 דקות.
4. ניתן לסנן את הירקות והעוף, על מנת שיתקבל מרק צח. מכניסים את הקניידלעך למרק העוף ומגישים.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(23 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5