מרק ירקות כתום קטיפתי

באדיבות אסף בוזגלו, בוסטון פיש & גריל


  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

1ק"ג בטטה קלופים וחתוכים גס
1/2 ק"ג גזר קלוף וחתוך גס
1/2 ק"ג דלורית כתומה קלופה וחתוכה גס
4 בצלים יבש בגודל בינוני קלופים וחתוכים גס
6 גבעולי בזיליקום
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ראשי פטרוזיליה
1.5 כף מלח
1/2 כף פלפל לבן
1.5 ליטר מים
1 שן שום כתוש
גרעיני רימון שלם

אופן ההכנה:

1. מרתיחים מים בסיר בינוני על אש גבוהה.
2. מוסיפים את כל המרכיבים לתוך הסיר מלבד המלח והפלפל, וממשיכים לבשל עוד כ-45 דקות על אש גבוהה.
3. מנמיכים את האש לנמוכה מאוד ומוסיפים את המלח והפלפל, וממשיכים לבשל עוד כעשר דקות. מורידים מהאש.
4. מעבדים את המרק בבלנדר מוט או בלנדר רגיל, עד שנוצר מרקם קטיפתי עדין.
5. מגישים עם גריעי רימון. ניתן להוסיף לקערת המרק כף שמנת מתוקה קרה.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(29 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5