מרק שעועית נפוליטני

המתכון באדיבות מסעדת רדיו רוסקו


  • כמות המנות: 10
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

2 ק"ג שעועית מנומרת מושרת לילה במים
50 שמן זית
5 שיני שום קצוץ
2 פלפל אדום חריף קצוץ
1/2 ק"ג עגבניות קלופות וקצוצות גס (אפשר עגבניות איטלקיות מקולפות בקופסת שימורים)
1/2 כוס יין לבן
מלח, פלפל
חבילה פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מטגני את השום והפלפל החריף, בשמן זית
2. מוסיפים את קוביות העגבנייה, מטגנים מעט, מוסיפים את היין ומרכזים
3. מוסיפים את השעועית, מוסיפים מים עד כעשר ס"מ מעל השעועית מבשלים כשעה עד שעתיים
4. טוחנים כחצי מכמות השעועית ומחזירים למרק
5. מוסיפים את הפטרוזיליה



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(1 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5