עדכנו אותנו



סלט פסטה צבעוני
המתכון באדיבות מחלבות תנובה

» סלט פסטה קר עם עגבניות מיובשות ועשבי תיבול
» סלט פסטה קר עם שעועית, אפונה ורוקט  

  • כמות המנות: 8
  • משך ההכנה : 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

500 גרם פסטה קונכיות (או פסטה חלולה אחרת)
2 כפות שמן זית
250 גרם גבינת פטה מפוררת
15 זיתי קלמטה מגולענים קצוצים גס
30 עגבניות שרי חתוכות לקוביות קטנות (אפשר בשני צבעים)
6-8 פילטים של אנשובי קצוצים (לא חובה)

לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן
1-2 שיני שום קצוצות
¼ כוס בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל שחור גרוס

לקישוט:
בזיליקום.

אופן ההכנה:

1. מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת ושומרים במקרר.

2. מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן (שימו לב לא לבשל את הפסטה יתר על המידה). מסננים היטב, מוסיפים 2 כפות שמן, מערבבים ומצננים.

3. מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים גבינה, זיתים, עגבניות ואנשובי. יוצקים את הרוטב, מערבבים ושומרים במקרר.

4. ההגשה: טועמים, מתקנים תיבול ומקשטים בבזיליקום.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(35 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5