סלט מלפפונים בחומץ

באדיבות תמר ויקס לרר, מתוך הספר "מטבח וינאי"


  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל
(צילום: מורן זית)

חומרים:

5 מלפפונים טריים דקים
1/2 כפית מלח
3 כפות שמן
1/2 כוס חומץ
קורט פלפל שחור
1/2 זר שמיר קצוץ דק

אופן ההכנה:

1. שוטפים את המלפפונים, מקלפים ופורסים אותם לפרוסות דקות.
2. ממליחים את פרוסות המלפפונים ומכניסים למסננת לחצי שעה.
3. לאחר כחצי שעה, מנגבים ומייבשים היטב את המלפפונים ומניחים בקערה עמוקה.
4. מערבבים בקערה נוספת חומץ, שמן, פלפל שחור ושמיר קצוץ.
5. שופכים את התערובת על המלפפונים, מערבבים בעדינות ומשהים לרבע שעה.


פרסומת

תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(3 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5