עדכנו אותנו



סלט פלפלים קלויים
(צילום: מתן אברמוביץ')
השף עומר מילר ממסעדת 'חדר האוכל'

  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: בינוני

חומרים:

פלפלים אדומים וצהובים (לפי חישוב של 1 לאדם)
חומץ בלסמי
מלח ים גס
שמן זית
אורגנו טרי
1 שן שום טרי
תימין טרי

אופן ההכנה:

שורפים על האש (או על הגז) את הפלפלים. מכניסים את הפלפלים בעודם חמים לשקית ניילון או מניחים בסיר עם מכסה למשך חצי שעה על מנת שהחום והאדים יהפכו את קילופם לנוח.

כעבור חצי שעה מוציאים את הפלפלים וקולפים אותם בקלות. פורסים את הפלפלים לרצועות ומניחים על צלחת.

מעל הצלחת מזליפים חומץ בלסמי, מעט מלח גס ושמן זית, מוסיפים את עלי האורגנו הטריים ומערבבים.
פורסים את השום הטרי לרצועות דקות מאוד, ממש בעובי של דף נייר ומוסיפים לסלט (אם ישנו קושי בחיתוך כה דק, ניתן להוסיף שום כתוש במקום).
את הכנת הסלט מסיימים עם עלי תימין טריים.



חדר אוכל - כרטיס ביקור
תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(0 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5