מרק חתונה

(צילום: נמרוד סונדרס)

באדיבות ניר ויימן , מל ומישל


  • כמות המנות: 0
  • משך ההכנה :
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

לקציצות:
400 גר' עוף, טחון
3 כפות פרמזן, מגוררת
4 כפות פירורי לחם
1 כף קמח תירס (פולנטה)
½ בצל, מגורר בפומפייה
1 ביצה
1 כף שמן זית
קורט מלח ופלפל

למרק:
1 בצל, קצוץ
2 שיני שום, כתושות
1 גזר, חתוך לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
1 זוקיני, חתוך לקוביות
500 גר' עלי תרד, טריים
½1 ליטר מים
½ כפית קליפת לימון, מגוררת

אופן ההכנה:

1.מכינים את הקציצות: מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה. מכדררים לכדורים קטנים בגודל של כדור פלאפל.
2. מכינים את המרק: בסיר גדול מטגנים את כל הירקות לפי הסדר: בצל, שום, גזר, סלרי וזוקיני. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הקציצות והתרד ומבשלים במשך 20 דקות.
4. מוסיפים את קליפת הלימון המגוררת ומגישים. אפשר להוסיף מעט לימון סחוט בעת ההגשה.



תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(0 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5