עדכנו אותנו



מוס שוקולד
השף: משה כהן ממסעדת אנג'לינה

  • כמות המנות: 6
  • משך ההכנה : 20 דקות (+שלוש שעות קירור)
  • דרגת קושי: קל

חומרים:

170 גרם שוקולד בלגי מריר
50 מ"ל ברנדי או וויסקי
60 גר' חמאה
225 גר' שמנת מתוקה
4 חלמון
4 חלבון
1/4 כפית קינמון
קמצוץ מוסקט.

אופן ההכנה:

1. ממיסים בסיר כפול על מים שוקולד וחמאה.

2. במיקסר מקציפים חלמון לקצף תפוח ובהיר.

3. מוסיפים שוקולד מומס, וויסקי ותבלינים.

4. מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב.

5. מקפלים לתוך תערובת השוקולד והחלמונים.

6. בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבון לקצף יציב ומקפלים לתערובת.

7. יוצקים לקערת הגשה ומקררים כמה שעות.



אנג'לינה - כרטיס ביקור
תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(25 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5