מאנטה ריי

דירוג עכבר:(86)

מסעדה, דגים ופירות ים, ים תיכוני
חוף עלמה ביץ', הטיילת, הכניסה מול בית האצ"ל, תל אביב
הצג טלפון
שעות פעילות:
א' - שבת: 24:00-9:00
אמצעי תשלום:
מזומן ואשראי
מחיר לסועד:
150-200 ₪

מאנטה ריי היא מסעדת חופים תל אביבית  משובחת, אבן דרך בשדה הקולינאריה של ישראל.
יושבת מטר וחצי מהים ורעש הגלים הוא המוזיקה שלה.
כבר עשור מאנטה ריי נבחרת על ידי הקהל כמסעדת הדגים ופירות הים המצטיינת של תל אביב.
ארוחות הבוקר של מאנטה ריי הם מנוע חשוב לאופטימיות ללא תקנה  ובעיקר עם קוקטייל קאווה או מרגריטה קפואה.
מגש המאזטים של מאנטה ריי וסיר ברזל עם פירות ים הם מנות הדגל המצטיינות והאוהדות של המקום,
מצטרף אליהן שוקולד מושחת וקראנצ'י שהוא דגל אדום של טעמים.

 

כשר
כשר למהדרין
משלוחים
קייטרינג
אירועים
חניה
TA
גישה לנכים
איזור עישון
הופעות
חדר פרטי
חיבור לאינטרנט
ארוחה עיסקית
ארוחת בוקר
מצאתם טעות? המקום נסגר: עדכנו אותנו
  • מאנטה ריי - כל הכתבות

    • פרסי עכבר העיר: ארוחת הבוקר הכי טובה
      פרסי עכבר העיר: ארוחת הבוקר הכי טובה

       23/11/2014

      עכבר העיר מזמין אתכם לקחת חלק בבחירת המופעים, המסעדות, המקומות ואירועי התרבות של השנה. איך משתתפים? נכנסים לאתר התחרות, בוחרים את המועמדים האהובים עליכם מבין האפשרויות בקטגוריות השונות, ממלאים את הפר...

    • הבלתי נשכחות: המסעדות פורצות הדרך של תל אביב
      הבלתי נשכחות: המסעדות פורצות הדרך של תל אביב

       29/03/2013

      דווקא בשנה שבה יותר מכל מדברים על מיתון ועל טירוף המחירים במסעדות אנחנו עדים לגל של מקומות מושקעים ויקרים, שילך ויתעצם בהמשך השנה. היה לנו ברור שאנחנו חייבים להצדיע לאלה שעיצבו את עולם האוכל התל אביב...

    • האפי מאנדייז: עיריית תל אביב מצטרפת לפרויקט ימי שני ללא בשר
      האפי מאנדייז: עיריית תל אביב מצטרפת לפרויקט ימי שני ללא בשר

       03/11/2012

      ביום שני, בישיבת המועצה, אישרה העירייה את הצעתו של סגן ראש העיר פאר ויסנר, שבמסגרתה הוחלט כי העירייה תאמץ ותעודד את יוזמת ימי שני ללא בשר ותנסה להנחיל אותה בכמה שיותר מסעדות בעיר. כמו כן היא תתחייב ל...

    • החמישייה הפותחת: מנות פירות הים הטובות בתל אביב
      החמישייה הפותחת: מנות פירות הים הטובות בתל אביב

       26/07/2012

      בסוף שנות ה-80 טפטפו פירות הים אל מסעדות ספורות ברחבי הארץ. זכות הראשונים הייתה בעיקר למסעדנים ששמרו על קשרים טובים עם הדייגים והיו קרובים בעצמם אל הים. פירות הים נחשבו אז למעדן אנין ויקר בישראל הכשר...

    • חדשות אוכל: בלוגרים בשירות הקולינריה הישראלית
      חדשות אוכל: בלוגרים בשירות הקולינריה הישראלית

       04/07/2012

      קשה לפספס את העובדה שהמטבח הישראלי עשה קפיצה משמעותית בשנים האחרונות. בחברת קינטיס, סטארט אפ חברתי ששואף לקדם ולשפר את תדמית ישראל בעולם, מבינים זאת היטב. אחרי שהביאו לארץ בלוגרים נחשבים מתחום המוזיק...

    הצג עוד כתבות
    תגובות גולשים
    הוסף תגובה +

    (86 מדרגים)

    דירוג הגולשים:

    דרג את המקום

    • Currently 3/5 Stars.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 02/10/2014 13:24:19

    • 25. מכורים למאנטרי (שרה ואיתן חינקיס)

      09/07/2014 11:41:08

    • 08/07/2014 13:36:11

    • 08/07/2014 13:34:03

    • 08/07/2014 10:38:10

    • 21. מהמם!(רונה פכטר)

      07/07/2014 13:17:21

    • 06/07/2014 19:39:11

    • 05/09/2013 20:14:16

    • 17/08/2013 13:00:12

    • 26/06/2013 08:39:00

    • 22/12/2012 02:10:22

    • 22/10/2012 09:30:06

    • 25/09/2011 21:02:19

    • 13. זה לא זה(זורי)

      17/05/2011 12:37:21

    • 13/10/2010 14:04:37

    • 04/07/2009 16:44:44

    • 09/05/2009 17:48:08

    • 31/08/2008 19:20:49

    • 29/04/2008 15:57:28

    • 06/04/2008 13:00:04

    • 22/03/2008 13:37:10

    • 22/11/2007 19:34:05

    • 14/11/2007 12:55:26

    • 12/10/2007 21:53:24

    • 24/08/2007 21:02:31

    • 18/01/2007 12:23:25