מוסקט - מלון מצפה הימים

דירוג עכבר:(49)

מסעדה, בשרי, בר יין
מלון מצפה הימים,ראש פינה
הצג טלפון

אמצעי תשלום:
מזומן ואשראי
מחיר לסועד:
150-200 ₪

תפריט מסעדת מוסקט, נשען ברובו על תוצרת החווה האורגנית של מלון מצפה הימים.
ירקות ופירות טריים שנקטפו בבוקר, בשר מיושן ועז טעמים, שמנת וגבינות משק בשלות עבודת יד תוצרת המחלבה שבמקום, בצקים תפוחים ועשבי תבלין הנקטפים סמוך להגשת המנות -  מרכיבים תפריט עונתי יצירתי הזוכה לשבחים רבים בארץ ובעולם.
מיקומה הצופה  למרחבי נוף מרהיב , הירק המקיף אותה והאווירה המיוחדת של מצפה הימים שבשטחו היא ממוקמת, הופכים אותה למקום ששווה להצפין אליו במיוחד לכמה שעות גנובות של עונג צרוף.

שעות פעילות:
ב' - שבת: 13:30-00:00
ארוחות עסקיות ב-ה: 13:30-17:00, החל מ- 78 ₪ לסועד

כשר
כשר למהדרין
משלוחים
קייטרינג
אירועים
חניה
TA
גישה לנכים
איזור עישון
הופעות
חדר פרטי
חיבור לאינטרנט
ארוחה עיסקית
ארוחת בוקר
מצאתם טעות? המקום נסגר: עדכנו אותנו

מסעדת מוסקט - כל הכתבות

  • החמישייה הפותחת: הקינוחים הטובים בתל אביב
    החמישייה הפותחת: הקינוחים הטובים בתל אביב

     05/07/2012

    שרית חדד צדקה - מתוקים הם סוג של נחמה. לא ברור לנו איך, אבל יש אנשים שלא אוהבים קינוחים. תנו להם סטייק והם יחגגו. מוזרים. לעומתם, יש אנשים (אנחנו למשל) שמעדיפים להתחיל את הארוחה במתוק ולא לשמור אותו...

  • ראש פינה: איפה אוכלים ומה שותים?
    ראש פינה: איפה אוכלים ומה שותים?

     03/12/2009

    אחוזת שולמית לאיכות ולאווירה הנינוחה תורמים הנוף המרהיב הנשקף מבעד לחלונות הזכוכית, המוזיקה הקלאסית ברקע וקירות האבן של המבנה, שמקורו בשנות ה־30 של המאה ה־20. המסעדה הוותיקה מתמחה בבשרים ודגי...

  • מוסקט בראש פינה: עדיין מעוז המטבח האנין בגליל
    מוסקט בראש פינה: עדיין מעוז המטבח האנין בגליל

     26/11/2009

    כשמארק טוויין ביקר בארץ הקודש, ב-1869, הוא סייר גם בגליל. טוויין לא אהב את מה שראה "מתחת לשמים הלוהטים החפים מכל ענן; האגם החגיגי נח מוקף במסגרת של גבעות צהובות, שנראו חסרות הבעה ונעדרות פיוט" ("מסע...

תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(49 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 01/04/2014 10:06:03

  • 08/02/2014 08:49:58

  • 02/03/2012 18:09:44

  • 17/09/2009 17:48:24

  • 22/02/2009 22:22:30