מסעדת יונה

דירוג עכבר:(44)

מסעדה, בשרית, דגים ופירות ים
האנגר 1, נמל יפו (מזח צפוני),יפו
הצג טלפון
שעות פעילות:
ב' - ה': 12:00 - 24:00 ו', ש': 09:00-24:00


יונה היא המסעדה החדשה של עפרה ואבי גנור (מנטה ריי; אייסברג וולקנו). תפריט המסעדה מורכב ממנות המשתפות את הסועדים בהכנתן. בין המנות במקום: טרקוטה של שריפס עם אגוזי מקדמייה וארטישוק ו סלמון מעושן במקום עם סלט בעשבי טיבול ומנות נוספות. הבר של יונה גדול ומורכב מתפריט גדול של קוקטיילים, בקיץ יש אזור ישיבה על המזח.

כשר
כשר למהדרין
משלוחים
קייטרינג
אירועים
חניה
TA
גישה לנכים
איזור עישון
הופעות
חדר פרטי
חיבור לאינטרנט
ארוחה עיסקית
ארוחת בוקר
מצאתם טעות? המקום נסגר: עדכנו אותנו

מסעדת יונה - כל הכתבות

  • חדשות אוכל: כבר אכלתם במסעדת האינסטגרם?
    חדשות אוכל: כבר אכלתם במסעדת האינסטגרם?

     19/03/2014

    עם כל הכבוד לסלפי, אחת המהפכות האמיתיות שהביא עמו האינסטגרם קשורה בעובדה שכולם הפכו לצלמי אוכל בראש ובראשונה: המבשלת הביתית או השף המפונפן - כולם מצלמים אוכל באינסטגרם. אם נדמה לכם שהבאזז נרגע לרגע -...

  • החמישיה הפותחת: הקוקטיילים הטובים בתל אביב
    החמישיה הפותחת: הקוקטיילים הטובים בתל אביב

     18/10/2012

    איש לא יודע בדיוק למה נקרא צירוף משקאות קוקטייל, "זנב התרנגול". יש האומרים כי הוא קשור לצבע המתקבל מערבוב המשקאות. זאת אולי הסיבה ששנות ה-80 בארץ הוציאו שם רע לתחום הקוקטיילים. בניסיון לא מוצלח לחקות...

  • חדשות אוכל: בלוגרים בשירות הקולינריה הישראלית
    חדשות אוכל: בלוגרים בשירות הקולינריה הישראלית

     04/07/2012

    קשה לפספס את העובדה שהמטבח הישראלי עשה קפיצה משמעותית בשנים האחרונות. בחברת קינטיס, סטארט אפ חברתי ששואף לקדם ולשפר את תדמית ישראל בעולם, מבינים זאת היטב. אחרי שהביאו לארץ בלוגרים נחשבים מתחום המוזיק...

  • החמישייה הפותחת: מנות הגבינה הטובות בתל אביב
    החמישייה הפותחת: מנות הגבינה הטובות בתל אביב

     17/05/2012

    מי היה מאמין שכמעט לפני שנה ישראל סערה בזכות גבינה לבנה ורכה עם גושים? הגבינה היא אחד המוצרים הנפוצים ביותר בתפריט הישראלי, ומה שבטוח, זה לא חג שבועות בלי גבינות. אז מאין הגיע המנהג לאכול מאכלי חלב ב...

  • החמישייה הפותחת: מנות הגבינה הטובות בתל אביב
    החמישייה הפותחת: מנות הגבינה הטובות בתל אביב

     17/05/2012

    מי היה מאמין שכמעט לפני שנה ישראל סערה בזכות גבינה לבנה ורכה עם גושים? הגבינה היא אחד המוצרים הנפוצים ביותר בתפריט הישראלי, ומה שבטוח, זה לא חג שבועות בלי גבינות. אז מאין הגיע המנהג לאכול מאכלי חלב ב...

הצג עוד כתבות
תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(44 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11/03/2014 08:39:19

  • 05/11/2013 13:56:23

  • 05/11/2013 13:55:32

  • 21/07/2013 18:07:04

  • 01/03/2013 17:50:00

  • 22/09/2012 21:52:26

  • 18/08/2012 18:23:29

  • 01/06/2012 15:45:11

  • 17/05/2012 18:46:56

  • 30/04/2012 08:01:44

  • 13. בושה (יוסי)

    07/03/2012 08:46:59

  • 06/02/2012 19:18:51

  • 26/01/2012 20:29:19

  • 23/01/2012 13:21:41

  • 16/01/2012 17:34:36

  • 13/01/2012 15:46:10

  • 06/12/2011 17:49:16

  • 01/12/2011 16:52:51

  • 28/11/2011 18:23:48

  • 25/11/2011 22:40:30

  • 24/11/2011 13:29:43

  • 18/11/2011 12:33:38

  • 13/11/2011 14:30:38