קופי בר

דירוג עכבר:(54)

מסעדה
יד חרוצים 13 ,תל אביב
הצג טלפון
שעות פעילות:
א'–ה': 12:00-24:00 ו': 9:00-24:00 שבת: 12:00-24:00
אמצעי תשלום:
מזומן ואשראי | תן ביס
מחיר לסועד:
50-100 ₪

מה שהחל את דרכו לפני 19 שנים כביסטרו קטן, הפך לימים למסעדה עם גוון איטלקי, ששומרת על המתח העדין שבין האהוב והמוכר ובין הסקרנות שבהתחדשות.
הקופי בר מציע מגוון אפשרויות רחב של אירועים, החל ממסיבת קוקטייל ועד ארוחת ערב מלאה בישיבה ואפילו בראנץ' חגיגי ופרטי. ב-2014 נסגר הקופי בר לשיפוצים ונפתח מחדש.

כשר
כשר למהדרין
משלוחים
קייטרינג
אירועים
חניה
TA
גישה לנכים
איזור עישון
הופעות
חדר פרטי
חיבור לאינטרנט
ארוחה עיסקית
ארוחת בוקר
מצאתם טעות? המקום נסגר: עדכנו אותנו

המלצות עכבר משלוחים בשיתוף

קופי בר - כל הכתבות

  • החמישיה הפותחת: הפירה הטוב בתל אביב
    החמישיה הפותחת: הפירה הטוב בתל אביב

     03/04/2014

    בשנים האחרונות הפך המונח "אוכל מנחם" לשגור ונפוץ יותר ויותר, כאילו יקום תפוח האדמה ויטפח על השכם או יחבק בחום. אחד המאכלים הנפוצים ביותר בהקשר "המנחם" הוא הפירה. ולמה? כל אמא הכינה אותו, הוא חמים ובע...

  • החמישיה הסוגרת: אנשי האוכל של השנה
    החמישיה הסוגרת: אנשי האוכל של השנה

     15/09/2012

    הרבה אנשים לוקחים חלק במפעל העצום הזה שנקרא עולם האוכל. כן מיתון, לא מיתון, בגדול אפשר להגיד שהשנה העברית החולפת היתה שנה לא רעה בכלל לקולינריה. מקומות נפתחו, מתחמים הומצאו, שפים נולדו, טרנדים הלכו ו...

  • החמישייה הפותחת: ההמבורגרים הטובים בתל אביב
    החמישייה הפותחת: ההמבורגרים הטובים בתל אביב

     09/08/2012

    לפני חמש שנים בערך, שטף את הארץ גל המבורגרים: הרשתות פרצו וגדלו, ניתן היה למצוא אותו כמעט בכל מסעדת שף, והיה נדמה שההמבורגר הולך לתת פייט לשניצל בתור המאכל הלאומי שלנו. מאז, באופנה כמו באופנה, באו לה...

  • חדשות אוכל: בלוגרים בשירות הקולינריה הישראלית
    חדשות אוכל: בלוגרים בשירות הקולינריה הישראלית

     04/07/2012

    קשה לפספס את העובדה שהמטבח הישראלי עשה קפיצה משמעותית בשנים האחרונות. בחברת קינטיס, סטארט אפ חברתי ששואף לקדם ולשפר את תדמית ישראל בעולם, מבינים זאת היטב. אחרי שהביאו לארץ בלוגרים נחשבים מתחום המוזיק...

  • חדשות אוכל: מי יציל את ענף היין הישראלי?
    חדשות אוכל: מי יציל את ענף היין הישראלי?

     13/06/2012

    "אני רואה בזה שליחות", מסביר יוסי בן אודיס על החלטתו להקים עמותה להצלת ענף היין הישראלי. בתקופה האחרונה יקבים עצמאיים מוצאים עצמם במצב בעייתי: הם מפטרים עובדים, לא קולטים ענבים ולאט לאט מצמצמים פעילו...

הצג עוד כתבות
תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(54 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את המקום

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5