אוכל

עדכנו אותנו




תפריט קיץ 2008 של מסעדת איזדורה

יום ראשון 27 ביולי 2008 15:15 מאת: מערכת עכבר העיר און ליין

איזדורה משיקה תפריט חדש המשלב את רזי המטבח הים תיכוני, נגיעות איטלקיות וסגנון יפני עדין



מסעדת איזדורה

(צילום: דניאל צ'צ'יק)

פרסומת

מסעדת איזדורה משיקה תפריט חדש, המשלב מטבח ים תיכוני עם קריצה למטבח איטלקי, המובל על ידי השף בני אשכנזי, ומנות יפניות של שף הסושי, דרור שושן. המנות הים תיכוניות מתבססות על ייצור עצמי של פסטות ומיני מאפים.

להלן הצצה לתפריט:

כיסוני טופו מתקתקים במילוי אורז,  פטריות , ג'ינג'ר ובצל ירוק בנגיעת טריאקי - 39 שקלים
שרימפס בפסטו אורגנו, שעועית לבנה, זיתי קלמטה ועגבנייה לחה - 49 שקלים
ניוקי בקרם פורצ'יני עם פטריות יער וגבינת ברינזה - 62 שקלים
מבחר פירות ים בקרם ריחן עם עלי פסטה, תרד, מנגולד וקציפת ים - 88 שקלים
קבב טלה עם ירקות בגריל וטחינה - 67 שקלים
פרגית בחמאת בוטנים וחלב קוקוס, מוגשת על קרם תפוח אדמה - 68 שקלים



איזדורה - כרטיס ביקור




(0 מדרגים)

דירוג הגולשים:

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5