המלצות אוכל: המבורגר מושחת לארוחת בוקר

יום ראשון 02 באוגוסט 2015 00:00 מאת: יוליה ניקנקין, עכבר העיר

ארוחת סושי של מידן סיבוני בזוביזו, תפריט בוקר חדש בבנדיקט ושוק איכרים חדש ברמת השרון - כל הדרכים להתפנק במהלך השבוע החדש


בוקר לאורך היום

המבורגר בבנדיקט (צילום: שרית גופן)

פרסומת

כשהחופש הגדול בשיאו והילדים משוטטים משולחי רסן ברחובות,לפעמים עושה רושם שדווקא במשרד אפשר למצוא קצת שקט ושלווה. הבשורות הטובות באמת הן שלא תיאלצו חלילה להסתפק בשאריות מחוממות מארוחת שישי, ותוכלו ליהנות מכל מה שחדש וטעים. בתפריט: ערבי טעימות עם כל המנות הפופולריות בז'אז'ו, שוק איכרים חדש בו תוכלו לקטוף את הירקות בעצמכם וארוחת סושי יצירתית של מידן סיבוני.  

» ארוחות הבוקר המומלצות בתל אביב
» איפה תאכלו בזול באזור אבן גבירול?
» המסעדות המומלצות לבילוי עם ההורים והמשפחה
» הטבות והנחות במשלוחים עד הבית - כל הפרטים

בוקר בכל שעה בבנדיקט 


מעוז ארוחות הבוקר בנדיקט משתדרג בתפריט חדש. במקום בו לעולם לא מאוחר מדי לזלול ביצה עם לחם וסלט בשלל וריאציות יצרו מנות חדשות ומושחתות, בהן  בראנץ' בורגר של המבורגר ובייקון עם צ'ד, גוואקמולי, ביצה עלומה, רוטב הולנדייז ועגבנייה צלוייה (74 שקלים); שלוש לחמניות של צ'יקן סליידרס עם סלט עוף, שקדים, תפוחי עץ ירוקים ומיונז קארי (61 שקלים) וצלחות קטנות של טאפאס בוקר שכוללות לביבת תפוחי אדמה,חציל מטוגן ועגבנייה צלויה (19 שקלים), ממרח אבוקדו-חומוס (12 שקלים) וארטישוק מוחמץ עם לאבנה ונענע (21 שקלים).

איפה: בנדיקט - לכל הסניפים
מתי: מדי יום.

#alt
בכל שעה במהלך היום. בוקר בבנדיקט (צילום: שרית גופן)

טעימות בז'אז'ו


בר היין ז'אז'ו פותח את שעריו בעונה החמה כבר משש בערב - השעה האידיאלית לצאת מהבית כדי להגיע במהירות למקום הממוזג הבא. מלבד אווירה קרירה, יצרה השפית עדי לוי תפריט טעימות של שבע מנות פופולריות וקינוח לבחירה (110 שקלים לסועד), ובו תמצאו מוס כבד אווז עם ג'לי פטל; קרוסטיני מולים; קרפ'ציו בלאדי מרי עם צ'ייסר וודקה; פפרדלה פטריות עם רוטב שמנת פורצ'יני; סלט אנדיב קיסר עם חסה בייבי ג'ם וסלמון כבוש על עוגת תפוחי אדמה עם קרם פרש.

איפה: ז'אז'ו - דוד אלעזר 27, תל אביב
מתי: לאורך השבוע, 18:00-20:30.


פותחים את הערב. טעימות בז'אז'ו (צילום: )

שפים בזוביזו 


בדיוק כשהתחלתם להשתעמם מהיצע הסושי הגנרי, החידוש מגיע מכיוון לא צפוי. בר הזוביזו שמתהדר באווירת רטרו אמריקאית ממשיך את קונספט ה-CHEF NIGHTS עם מידן סיבוני. בוגר משחקי השף והסושי מאסטר של ישראל יצר שני תפריטיפ מיוחדים המבוססים על ירקות ודגים טריים. התפריט האישי (160 שקלים) כולל נגירי סלמון עם עגבניות מיסו בגריל; טרטר טונה אבוקדו עם רוטב פונזו; רול אינסיידאאוט של צלופח ותפוחי אדמה סגולים ועוד. תפריט השף (200 שקלים) יציע מנות מההיצע הטרי ביותר ביום האירוע. כדי להפוך את המחיר למשתלם באמת, תוגש בירה לאורך כל הערב ללא הגבלה.

איפה: זוביזו - בן יהודה 186
מתי: שלישי, ה-4 באוגוסט, מ-20:30.

#alt
CHEF NIGHTS. מידן סיבוני בזוביזו (צילום: אלירן אביטל)

ריחות וטעמים בשוק 


בלב אזור המוסכים המתפתח ברמת השרון נפתח שוק איכרים חדש. במקום לבחור ירקות עצובים, שמבשילים תחת מנורות הפלורסנט בסופר, תוכלו לשוטט בין הדוכנים, שיציעו את התוצרת הטרייה ביותר. השוק נבנה בהשראת שווקי איכרים מסביב לעולם, וכולל אזור גידול הידרופוני לקטיף עצמאי, עמדות גבינות, תבלינים, חמוצים, פירות וירקות טריים, עוגות ועגיות ושייקים. במקום יתקיימו הופעות חיות לצד סדנאות שף מתחלפות ויוגשו ארוחות בוקר וצהריים. 

איפה: שוק ריחות וטעמים - החרש 8, רמת השרון
מתי: לאורך השבוע, 08:00-22:00


לכל אורך היום. ריחות וטעמים (צילום: )

לקבלת עדכונים שוטפים מעכבר העיר


תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(69 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את הכתבה

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5