אוכל

עדכנו אותנו




ארוחה טבעונית ופסטיבל בירה: איפה אוכלים השבוע?

יום ראשון 02 בספטמבר 2012 00:51 מאת: טלי קושניר, עכבר העיר

פסטיבל הבירה של מייט יוצא לדרך, חודש שלם של אפריטיבו במסעדת אלורה, ארוחה טבעונית מיוחדת בקטשן מרקט, פסטיבל קוקטיילים הראשון מסוגו בארץ ועוד המלצות טעימות  ועוד



שבועיים של בירה בסניפי מייט

( אילוסטרציה: dreamstime)

פרסומת

הילדים בבית הספר ואתם חוזרים לחיים רגילים, רגועים ושקטים. בשבוע הקרוב תוכלו להנות מפסטיבל הבירה של רשת הפאבים מייט, עסקיות חדשו במסעדת בויה, ערב טבעוני בקיטשן מרקט, פסטיבל קוקטיילים מיוחד בזמן אמיתי, מחודש של האפי אוור אפרטיבו במסעדת אצללורה, מעסקית חדשה במסעדת שפר ביר גרדן או מסדנאות בישול להורים ולילדים בקניון חולון.

ערב טבעוני בקיטשן מרקט


כהנת הטבעונות, אורי שביט, חוברת ליוסי שטרית ממסעדת קיטשן מרקט בערב טבעוני מיוחד שיתקיים במסעדה ביום רביעי, 5.9. בתפריט תוכלו למצוא: כוסיות של סלט מלפפון, אצות קומבו, קצף מלפפונים ויוזו. מנות ראשונות למרכז השולחן ובהן: חציל מאודה, חציל טמפורה, ג'לי סויה וקרמל מירין, גספצ'ו סלקים, סלט סלקים צבעוניים ואגוזי מקדמיה ואבוקדו במילוי עדשים מעושנות וטחינה שחורה. לעיקריות יוגשו רול בצק עלים במילוי גריסים ואפונה על סלט שעועית מאש וירקות גינה או ניוקי פטריות פורצ'יני, שימאג'י ושמן כמהין לבנות. לקינוחים תמצאו פנקוטה עם סורבה משמש ומרק מלון ופיננסיים סולת עם מוס שוקולד.

היכן: קיטשן מרקט - שוק הנמל, תל אביב
מתי: יום רביעי, 5.9
מחיר: 180 שקלים לסועד


מול הים. קיטשן מרקט (צילום: דן פרץ) 

עסקיות צהריים חדשות במסעדת בויה



מסעדת בויה חוזרת לפעילות לאחר שיפוץ מקיף ועל הדרך מציינת 11 שנות פעילות עם מבחר עיסקיות חדשות בסגנון ים תיכוני. בתפריט תוכלו למצוא: פיצה פפרוני עם מוצרלה באפלו, פלפל צ'ילי, זיתי קלמטה ובצל ירוק; פסטונטי עם ירקות קלויים ברוטב עגבניות וקרם פרש; לינגוויני אליו איולי עם נתחי עוף מובחרים, ארטישוק, עגבניות שרי, זיתי קלמטה ופרמז'ן ( בתוספת 10 שקלים) - במחיר 58 שקלים. קערת מולים בחמאה ויין לבן עם צ'יפס; קבב טלה על פוקאצ'ה עם חציל שרוף טחינה עגבניות ונענע;  פילה דג ים על פירה שורשים ואספרגוס עם סלסה של שרי ופטריות שיטאקי (בתוספת 10 שקלים) - במחיר 78 שקלים. פילה דג ים על פרפדלה בחמאה עם תרד, לימונים, מוצרלה של באפלו ושקדים טריים; פילה סלמון בברביקיו על עלי תרד מוקפצים; לינגווני שחור עם פירות ים בשמן זית משובח עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה; לברק / דניס שלם עשוי בגריל עם עגבנייה חרוכה וסלט של ירוקים (בתוספת 10 שקלים) - במחיר 98 שקלים. כל אלה מוגשים עם ראשונות של סלט ירוק עם חסות ארוגולה ועגבניות שרי או שני מזטים לבחירה: פלפלים קלויים וגבינת המאירי עיזים, איקרה לבנה עם לימון ובצלים, שמאלץ הרינג כבוש עם גזר ובצל, כרובית בציפוי פריך עם צ'ילי.

היכן: בויה - נמל תל אביב
מתי: המסעדה חוזרת לפעילות ביום שני, 3.9.


מתחדשת. בויה (צילום: אבי דואק)

פסטיבל הקוקטיילים הראשון בישראל

לא עוד קוקטיילים זרחניים עם מטרייה: הבליינים הישראלים גילו מחדש את עולם הקוקטיילים, ומוזמנים לקחת חלק בפסטיבל הקוקטיילים הראשון מסוגו בישראל, שיתקיים ביום שישי, 7.9, החל מהשעה 12:00, במתחם "זמן אמיתי". במהלך האירוע יוכל הקהל להסתובב בין מתחמי המציגים, להיחשף אל מותגי אלכוהול שונים , ולרכוש בתשלום סמלי טעימות מהקוקטיילים. בין המותגים שיציגו: וודקה ואן גוך, בקרדי אוקהרט של אקרמן, ליקר Y צ'ילי, קולקציית הקוקטיילים המולקולריים של המיקסולוגיה של Perrier, החברה הסקוטית עם  3 Olive, ועוד. בנוסף, יש אפשרות לערוך סדנאות מיוחדות בהרשמה מראש במתחם פרטי,  במחיר 50 שקלים. הרשמה בטלפון: 1-700-505-006.

היכן: זמן אמיתי - רחוב אילת 22, תל אביב
מתי: יום שישי, 7.9, 12:00


איזה קוקטייל תשתו? (אילוסטרציה: dreamstime)

האפי אפרטיבו באלורה

במסעדת אלורה משיקים תפריט חגיגי שיוגש עד סוף ספטמבר, בימים א'-ה', בין השעות 16:00-19:00, שכולו חגיגה של אפרטיבו - הגרסה האיטלקית להאפי אוור. במסגרת חגיגות האפרטיבו תוכלו להזמין מבחר יינות איטלקיים בכוס או בבקבוק, ולקבל לצידם, באותו המחיר, מנות ביניים משודרגות מהמטבח ופוקאצ'ה חמה מהטאבון עם מטבלים. במחיר של 64 שקלים תקבלו שתי כוסות יין לבחירה כגון קיאנטי איל לאו סופריורה, רופינו או אורבייטו, בתוספת פוקצ'ה חמה, מטבלים ומנה ראשונה לבחירה. במחיר 132 שקלים תוכלו להזמין בקבוק של וולפוליצ'לה, טומאסי, ואחרים בתוספת פוקאצ'ה, מטבלים ושתי מנות לבחירה. בין המנות המוצעות: ברוסקטה אלורה, ברוסקטה מטיאס, ברוסקטה פסטו עיזים, סלט רועים, מולים ברוטב רוזה אניס, שרימפס קלמארי אליו אוליו, ניוקי ערמונים, קוואטרו פורמג'י, פיצה גבינת עיזים ועוד.

היכן:
אלורה - רוטשילד 60, תל אביב
מתי: ימים א'-ה', 16:00-19:00, במהלך חודש ספטמבר


שמח-שמח. מולים ברוטב אניס באלורה (צילום: אילן עמיחי)

פסטיבל הבירה של מייט



רשת הפאבים מייט מצננים את סוף הקיץ עם פסטיבל בירה מיוחד שיתקיים בין התאריכים 2-15.9 בשלושת הסניפים. במסגרת הפסטיבל תוכלו ליהנות ממגוון רחב של בירות ממדינות ומסוגים שונים, כולל מהדורות מוגבלות של מבשלות בוטיק, וכמובן מבירות ישראליות. כל מי שימצא את הבירה החביבה עליו יוכל גם ליהנות מריפיל במחיר מוזל. בנוסף, כחלק מהפסטיבל יתקיימו בפאבים הרצאות מרתקות של מומחי בירה, טעימות של בירות מיוחדות ועוד הפתעות. ביום הראשון של הפסטיבל ( יום ראשון, 2.9), תיערך בשעה 20:00 במייט לינקולן השקה מיוחדת של הפסטיבל, בנוכחות בעלי מבשלות, יבואני בירה מובילים ועוד שלל אורחים מעניינים.

היכן: מייט - לרשימת הפאבים
מתי: יום ראשון 2.9 - יום שבת, 15.9


חוגגים בירה. מייט (צילום: דור נבו)

סדנאות בישול בקניון חולון

לכבוד סוף הקיץ ששורה עלינו ולקראת עונת החגים שבפתח קניון חולון מציע סדנאות בישול לקטנים ולגדולים, ללא תשלום. ביום ראשון, 2.9, בשעה 17:00 וביום שלישי, 4.9, בשעה 10:00, יתקיימו סדנאות הדגמה וטעימה של מאכלי  תפוחים בקניון. ביום ראשון יכינו הילדים חטיף בריאות מפירות האסיף, וביום שלישי יכינו האמהות  סלט תפוחי עץ וסלק סגול ותפוחי עץ במעטפת בצק בירה ורוטב סילאן.

היכן: קניון חולון - גולדה מאיר 7, חולון
מתי: יום ראשון, 2.9, בשעה 17:00 ויום שלישי, 4.9, בשעה 10:00


שיהיה מתוק. תפוח בדבש (אילוסטרציה: dreamstime)

ארוחות אומניבור באואזיס


שפית רימה אוליברה  תקיים בימים שלישי-רביעי, 4-5.9 ערבי קאיסקי ליים במסעדת אואזיס. קאיסאקי היא ארוחה יפנית טקסית, המעניקה מחווה מדויקת לחומר גלם מסוים בשיא עונתו, במקרה הזה - ליים. בתפריט תוכלו למצוא: מיאנג - סלט בקר נא עם ליים קצוץ, צ'ילי תאילנדי, אגוזי קשיו, עשבים ארומטיים וערפל של שמן ליים; סביצ'ה של שרימפ טרי, אבטיח,ליים וגרניטה של שמן צ'ילי שחור; אניולוטי ליים, עם גבינת עיזים וקליפת ליים - סלט חמים של אננס על הגריל, ליים, פיסטוק וזעפרן; חזה ברווז על הגריל עם פרנץ' טוסט פלפל סצ'ואן ועשבים; סלסה של תאני בר אורגניות צלויות, בוכא, ליים ושוקולד מריר כהה, מעושן תחת זכוכית עם עלי ליים יבשים; סורבה "ניחוח של ליים" עם מרק פירות אקזוטיים ומנות נוספות.

היכן: אואזיס - טשרניחובסקי 1, תל אביב
מתי: ימים שני-שלישי, 4-5.9, החל מהשעה 20:00
מחיר: 375 שקלים לסועד, לא כולל משקאות


חוגגים ליים. אואזיס (צילום: תמר מצפי)

עסקית חדשה בשפר ביר גרדן



ביסטרו בר שפר ביר גרדן מציע תפריט עסקי חדש, המוגש בימים א'-ה' בין השעות 12:00-18:00. העסקית כוללת: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח,במחיר המנה העיקרית - החל מ-65 שקלים. הזמנת ארוחה עסקית מזכה גם במחיר מיוחד על היין או הבירה. בין המנות העיקריות המוצעות: פאייה פירות ים, חזה אווז, פילה לבן, ספייר ריבס, אנטריקוט, פילה דג, ריזוטו פטריות ורביולי בטטה.
בנוסף, מוצע גם מבצע לילדים עם מבחר מנות ילדים, שכוללות מנה עיקרית ושתייה במחיר 39 שקלים בכל ימי השבוע וללא מגבלת שעות.

היכן: שפר ביר גרדן - חורש האלונים 10, אזור התעשייה רמת ישי
מתי:  ימים  א'-ה', 12:00-18:00  


והילדים גם יהנו. מנת דג (אילוסטרציה: dreamstime)





תגיות: טלי קושניר

(1 מדרגים)

דירוג הגולשים:

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5