יום העצמאות 2015: איפה כדאי לקנות בשר לעל האש?

יום ראשון 19 באפריל 2015 00:00 מאת: יעל רייף, עכבר העיר

נתחים מארגנטינה בלגעת באוכל, קבבים של מרינדו ושלל נתחים באנגוס - ממזרח למערב, מדן ועד אילת: מקומות מומלצים לקניית בשר ליום העצמאות


נתחים, נתחים, מכל הסוגים

(צילום: רביב שטיין)

פרסומת

הפילו עליכם עז (או יותר נכון פרה), ואתם צריכים לקנות בשר לעל האש ביום העצמאות? אל חשש, ריכזנו עבורכם דילים, מבצעים ומוצרים מיוחדים המוצעים באיטליזים ובקצביות לקראת יום העצמאות.

» יום העצמאות - כל הפרטים
»
מסיבות יום העצמאות 2015
» על האש: מתכונים ליום העצמאות
» במות בידור ביום העצמאות
» טיולים ליום העצמאות 2015

אוהבים בידיים: לגעת באוכל


רשת לגעת באוכל היא רשת חנויות ואקדמיה קולינרית לבישול, אפיה ואירוח, ששמה לה למטרה להוביל את התרבות הקולינרית בישראל. בסניף ראשון לציון תוכלו למצוא את חנות הבשרים הגדולה "סוד הבשר" - אטליז ענק שמציע מגוון רחב של נתחים שונים. 

מה מציעים ליום העצמאות: מבצעים שונים על נתחי הבשר, בהם אנטריקוט הבית (99 שקלים לק"ג), פריים ריב סטייק (99 שקלים לק"ג), ואסיו טרי (49 שקלים לק"ג), נתח שלם של פילה עגל (99 שקלים לק"ג), טיבון טלה (99 שקלים לק"ג), צ'וריסוס (49 שקלים לק"ג), ניו יורק סטייק (89 שקלים לק"ג) והמבורגר או קבב (49 שקלים לק"ג).

לגעת באוכל - לישנסקי 9, ראשון לציון


תזהרו לא ללכת לאיבוד. קצביית לגעת באוכל (צילום: יח"צ)

הקציצה שתתפוס אתכם: מיטבול


ההמבורגריה המצליחה מראשון לציון שנפתחה כמסעדה קטנה לפני עשור, גרמה לקרניבורים אמיתיים להתמכר. התפריט מציע המון בשר לפי משקל לצד פחמימות וירקות כתוספת. בקצבייה ניתן לרכוש את ההמבורגר המפורסם להכנה בבית.

מה מציעים ליום העצמאות: במיטבול מוכרים נתחי בשר לפי משקל, דוגמת שיפודי פרגית (65 שקלים לק"ג); מיטבול בקר (72 שקלים לק"ג); אנטריקוט (166 שקלים לק"ג); סינטה (166 שקלים לק"ג) וקבב טלה (75 שקלים לק"ג). את הבשר ניתן להזמין במשלוח על הבית.

עניין משפחתי: אנגוס - דבאח


אנגוס היא מסעדת הבית של משפחת דבאח, שבבעלותה גם בית מטבחיים מהגדולים בארץ, ורשת קניוני דבאח הגדולה בדיר אל אסד, מעלות תרשיחא וצומת מגדל. נתחי הבקר המוגשים במסעדה הם מזן האנגוס, שמקורו בסקוטלנד והוא ידוע באיכותו הגבוהה. העגלים והטלאים מטופלים ומגודלים על ידי משפחת דבאח בתנאי מרעה טבעי בהרי הגליל וניזונים מאוכל בסביבת גידול משובחת. בסניף חיפה נמצאת מעדניית הבשרים "אנגוסרי"  (שממוקמת בקומה הראשונה של המסעדה), בה אפשר למצוא מבחר רחב של נתחי בשר טריים ומובחרים, יינות אוסטרליים ביבוא אישי, שמן זית משובח ומגוון תבלינים.

מה מציעים ליום העצמאות: צלעות טלה (159 שקלים לק"ג), שיפודי פרגית (44 שקלים לק"ג), טיבון עגל (98 שקלים לק"ג), שייטל עגל (80 שקלים לק"ג), סטייק אנטריקוט (153 שקלים לק"ג), סינטה עגל (120 שקלים לק"ג) ואנגוס בורגר (54 שקלים).

אנגוס חיפה - המגינים 27, חיפה


מנה משפחתית. איטליז אנגוס-דבאח (צילום: אנטולי מיכאלו)

סטייקהאוס מיתולוגי: שיין אנד שארפ


מסעדת שיין אנד שארפ המיתולוגית החלה להציע בחודשים האחרונים שירותי קצבייה חדשים לקהל הרחב. נתחי הבשר מגיעים ממפעל "אוריה" בצפון הארץ אל מוסד הבשרים לצד מסעדות נוספות ברחבי הארץ, ואפילו לבית הלקוח בהזמנה מראש.  

מה מציעים ליום העצמאות: אוסובוקו (79 שקלים לק"ג), אסאדו (75 שקלים), נתח קצבים דק (70 שקלים), טיבון טלה (134 שקלים לק"ג), המבורגר אנטריקוט (67 שקלים לק"ג), פריים ריב (142 שקלים לק"ג) וצלעות טלה (155 שקלים). ניתן להזמין את הבשר יום לפני ולקבל אותו במשלוח עד הבית.

שיין אנד שארפ - יגאל אלון 65, תל אביב


מוסד בשר. סטייק של שיין אנד שארפ (צילום: בן יוסטר)

מהגולן ועד תל אביב: מרינדו


את המעדנייה הוותיקה בעין גב אין צורך להציג, בעיקר בגלל המסעדות והסניפים שפתחה ברמת השרון ובתל אביב. כבר עשור שמרינדו מצדיקה את שמה ומספקת למסעדות, חברות קייטרינג וללקוחות פרטיים בשר שמגיע מעדרים שהם מגדלים בעצמם.

מה מציעים ליום העצמאות: מלבד נתחים שונים דוגמת טיבון טלה, המבורגר אנטריקוט ושיפודי פרגית, הרשת מציעה בשר במחירים מוזלים - קבב טלה עם חציל בלאדי (69 שקלים לק"ג), קבב טלה עם נענע וצנוברים (65 שקלים), נקניקיות מרגז, עגל וטלה (65 שקלים לק"ג). משלוחים יוצאים בכל יום לכל רחבי הארץ.

מרינדו - לרשימת הסניפים המלאה


בשר על האש של מרינדו (צילום: סטודיו דרור כץ)

הכי טבעי שיש: חוות צוק


המעדנייה של חוות צוק בצפון תל אביב משווקת את התוצרת מעמק האלה. החווה של תומר צוק מקיימת משק אוטרקי עם ירקות, מסיק זיתים, ריבות ודבש, ועיזים וכבשים שרועות באוויר הפתוח. במעדנייה אפשר למצוא מבחר גדול של תבשילים של השף השותף, אסף שנער.

מה מציעים ליום העצמאות: הקצבייה של חוות צוק מציעה בשר טלה ומוצרי עוף של משק ארצי. מלבד כנפיים, חזה עוף ושיפודים מתובלים, תוכלו לרכוש צלעות טלה (154 שקלים לק"ג); אנטריקוט מיושן (167 שקלים לק"ג); קבב טלה של תומר צוק (70 שקלים לק"ג) וטיבון בקר מיושן (155 שקלים לק"ג).

חוות צוק - משה פרלוק 5, תל אביב


היישר מהטבע. בשר של חוות צוק (צילום: אנטולי מיכאלו)

מסורת יפואית: הבשרים של זלמן


השותפים משה גלקופ ומוטי חי למדו את רזי הטיפול בבשר מאבא זלמן, ואיחדו את שני האטליזים למעצמת בשר אחת. נתחי הבשר שמציעים במקום גדלים ומטופחים בארץ, ולצדם מגוון יינות, תבלינים, שמנים וכלי עבודה לבשר.

מה מציעים ליום העצמאות: פורטר האוס מיושן חודש וחצי (145 שקלים לק"ג), קבבים בייצור ביתי (65 שקלים לק"ג), שיפודי פילה (210 שקלים לק"ג) וצלעות טלה פרוס (140 שקלים לק"ג).

הבשרים של זלמן - שדרות ירושלים 20, יפו

#alt
מומחים לנתחים. הבשרים של זלמן (צילום: אבי דואק)


תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(26 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את הכתבה

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5