סילבסטר 2015: אוכלים בחוץ

יום שלישי 16 בדצמבר 2014 00:00 מאת: עכבר העיר

מנות מיוחדות, ארוחות מפוארות והרבה הרבה שמפניה - המסעדות סוגרות את השנה האזרחית באירועים מיוחדים וכולנו נהנים מהמון אוכל טוב. ככה חוגגים בישראל


אוכל טוב ונשיקה בחצות

(צילום: אילוסטרציה dreamstime)

פרסומת

הפרטים מתעדכנים מדי יום. מומלץ לחזור ולבדוק 

השנה האזרחית באה לקיצה, ואיתה ערב הסילבסטר שרבים מסביב לעולם מצפים לו. נכון שאין לנו טיימס סקוור ואין לנו כדור ענק שיורד מהשמיים לקולות הספירה לאחור, אבל זה לא אומר שאנחנו לא יודעים איך ליהנות. לכבוד ערב הסילבסטר 2015 מסעדות ברחבי הארץ מרימות ארוחות מיוחדות שהופכות את הערב האחרון בשנה לבלתי נשכח. 

מומלץ להזמין מקומות מראש בכל המסעדות

» סילבסטר 2015 - כל האירועים
» כל הפתרונות להנגאובר
» מסיבות סילבסטר 2015
» מופעי סטנד אפ בסילבסטר
» הופעות בסילבסטר

מסעדות בסילבסטר - תל אביב

טאיזו


במסעדה האסיאתית של יובל בן נריה תוגש ארוחת ארבע מנות בהשראות מהמזרח הרחוק. הארוחה כוללת לחמניות מאודות, שלושה סיבובים בכל אחד מהם ניתן לבחור במנה אחת, וקינוחים שיוגשו למרכז השולחן. בין המנות: סשימי אינטיאס עם ציר טונה, למון גראס ושאלוטס מקורמלים; ג'מבו קלמרי עם קוקוס טרי, טרגון, מיזונה אדומה וביצה רכה; סרטנים כחולים בקארי; פוט סטיקרס טלה עם ג'ינג'ר ובצל מקורמל; דאמפלינג שנחניזי עם לחי עגל, פיסטוק מסאללה וציר רימונים ופילה בר ים עם דפי אורז, חזרת, ביצת משק ובוטנים.

איפה: טאיזו - מנחם בגין 23, תל אביב
מתי: סבב ראשון, 18:30-20:30 ו- 19:30-21:30; סבב שני, מ-21:30.
כמה: 350 שקלים לסועד בסבב ראשון, 400 שקלים לסועד בסבב שני.


טעמים מכל רחבי אסיה. פוטסטיקרס בטאיזו (צילום:)

כתית


מאיר אדוני יצר ארוחת טעימות יצירתית לסוף השנה. התפריט שיוגש במסעדת כתית בערב הסילבסטר כולל שש מנות, ביניהן אויסטר גילרדו שלוק בחמאת בראטן עם קרם תפוחי אדמה, כרוב מעושן ודאשי וקוויאר אוסטרה; פרפה כבד אווז עם טרטר שרימפס קריסטל בחמאת כמהין, ג'ל סיידר ולפת בדבש; ברווז אורגני צלוי בדבש חרובים ולימון פרסי, ירקות שורש חורפיים וויניגרט פטל וטרגון. לקינוח יוגש ברולה סאקה עם קומפוט תותים ואורז פריך.  

איפה: כתית - נחלת בנימין 57, תל אביב
מתי: בשעות הערב.
כמה: 785 שקלים לסועד.


הדרך האלגנטית לספוג את האלכוהול. קוקי סאן ז'ק בכתית (צילום: אביב אלון)

הרברט סמואל


מסעדת הרברט סמואל תחגוג את השנה האזרחית עם עם תפריט שנבנה במיוחד לערב. התפריט כולל מנה ראשונה, ביניים, עיקרית וקינוח. בין המנות תוכלו למצוא ביף וולינגטון, ספיישל אויסטרים, פילה לוקוס וקינוחים שאפשר לחלוק בזוג. המקום מציע אופציות לצמחונים וטבעונים.

איפה: הרברט סמואל - קויפמן 6, תל אביב
מתי: סבב ראשון, 18:30-20:00; סבב שני, מ-21:00
כמה: 375 שקלים לסבב ראשון, 425 שקלים לסבב שני.


כשאוכל טוב פוגש קיטש של שנה חדשה. קינוח בהרברט סמואל (צילום: יח"צ)

פרונטו


האיטלקיה בניצוחו של דיויד פרנקל חוגגת את השנה החדשה עם ספיישלים, המבוססים על חומרי גלם ייחודיים. הארוחה כוללת מנה ראשונה לבחירה מתוך חמש מנות, דוגמת רביולי לובסטר ברוטב דייגים; סשימי פרידה עם קוויאר, סלקים מוחמצים, ושמן לימון ברגמוט, וקלאמרי בדיו עם עוגת תפוחי ראטה. מנה עיקרית של ניוקי ארטישוקים עם פטריות פורצ'יני, חלקי פנים של טלה עם סלקים צלויים, או פירות ים עם תרד שחור ועגבניות חריפות. והפתעה מתוקה לקינוח.

איפה: פרונטו - הרצל 4, תל אביב
מתי: סבב ראשון, 18:30-21:30; סבב שני, מ-21:00
כמה: 260 שקלים לסבב ראשון, 350 שקלים לסבב שני.


כשהשנה החדשה מגיעה לאיטליה. טאפאס בפרונטו (צילום: אורן לוקסמבורג)

אבושדיד


במסעדת אבושדיד חוגגים "חלום אוריינטלי". המקום ילבש אווירה מזרחית עם המון אלכוהול והופעות לאורך הערב. הארוחה שתוגש תכלול חמש מנות, דוגמת אמיוס - קציפת ים עם צמחי ים ופטריות חריפות; שרי ממולא - מרק זוקיני עם קרם חציל ויוגורט; קרפצ'ו שרימפס עם עגבניות ערבה, וקרפ סרטנים כחולים עם רוטב תפוזים וגרנד מרנייר. בסוף הארוחה תתחיל מסיבה שלכל אורכה תוגש קאווה ללא הגבלה.

איפה: אבושדיד - לבונטין 16, תל אביב
מתי: מ-21:00
כמה: 470 שקלים לסועד.

#alt
חלום אוריינטלי. אבושדיד (צילום: בועז לביא)

חאן מנולי


המסעדה הביתית שמציעה לאורך השנה טעמים מקומיים, תשנה פאזה ותחגוג את השנה החדשה בסגנון מזרח אירופאי. פליקס רוזנטל לא מתעלם משורשיו האוקראיניים ומתכנן תפריט עם סלטים, מחבת לוהטת של פירות ים, דגים שלמים צלויים ותבשיל אסאדו. הוודקה תשפך כמים, וברקע תתנגן מוזיקה רוסית ובוכרית שמחה.

איפה: חאן מנולי - בית אשל 7, יפו
מתי: מ-19:00
כמה: 250-270 שקלים לסועד. 


הופכים לבית מרזח. חומוס בחאן מנולי (צילום: מתוך האינסטגרם)

צפרה


המסעדה האסיאתית של אבי קונפורטי מציעה שני תפריטים מיוחדים לתחילת השנה: בראשון תוכלו לבחור מנות משש קטגוריות, שילוו באורז, פטריות זהב וירקות בכבישה אסיאתית. בין המנות: קאבוסה סשימי - ילו טייל, ילו פין טונה, דלעת יפנית וסויית הדרי קלמנסי, או מלינג'ו דאמפלינג - בלק טייגר שרימפס עם תרד מים ותירס מוקצף. התפריט השני מציע לסועדים שבע מנות מתוך שש קטגוריות לצד אורז, פטריות זהב ופתיח של ירקות כבושים, דוגמת פופקורן טייגר שרימפס, בלק קוד סצ'ואני ונתחי פילה עגל עם בצלים אדומים בקרמל למון גראס. בסיום הארוחה יוגש קינוח זוגי.

איפה: צפרה - יגאל אלון 96, תל אביב
מתי: שעות הערב.
כמה: 390 שקלים לתפריט הראשון; 530 שקלים לתפריט השני.

#alt
הדרך המרעננת לספוג את האלכוהול. סלטים בצפרה (צילום: יח"צ)

טופולופומפו


מסעדתו החדשה של אבי קונפורטי מגישה תפריטי טעימות חגיגים המותאמים לזוג או לארבעה סועדים ויותר. בתפריט הזוגי אפשר למצוא חמש מנות מנות פתיחה, מנת ביניים לבחירה ומנה עיקרית, דוגמת קארי ברווז אדום עם אננס וקארי תאילנדי או נתחי חזיר בקרמל ליים, צ'ילי ונענע. תפריט הסאאם כולל שבע מנות פתיחה ומנה אחת לבחירה. תפריט הדגים מתאים לרביעייה וכולל שעה מתאבנים, מנת בר ים וכן מנת בלק קוד פרא. לצד האוכל יוגש תפריט אלכוהול חגיגי.

איפה: טופולופומפו - הסוללים 14, תל אביב
מתי: בשעות הערב.
כמה: 390 שקלים לסועד עבור תפריט זוגי; 390-450 שקלים לסועד עבור תפריט הסאאם; 530 שקלים לסועד עבור תפריט הדגים. 

#alt
פותחים שנה עם אבי קונפורטי. טופולופומפו (צילום: דן פרץ)

טאפאס אחד העם


במסעדת הטאפאס של יונתן רושפלד, שחוגגת יום הולדת חמש, יחגגו את סוף השנה בפייסטה ספרדית. במהלך הערב יוגשו לשולחנות ארבעה טאפאסים מהתפריט החדש, דוגמת פאייה פירות ים, ברבוניות, סשימי טונה, מולים, נתחי אנריקוט ואנשובי, לחם וקינוחים. בחצות יחולקו לסועדים צ'ייסרים על חשבון הבית.

איפה: טאפאס אחד העם - אחד העם 27, תל אביב
מתי: סבב ראשון, 18:30-21:00; 19:00-21:30; 19:30-22:00; סבב שני, מ-21:30
כמה: 200 שקלים לסועד בסבב ראשון ו-280 שקלים לסועד בסבב השני.  


נשנוש ופייסטה. רוסטביף בטאפאס אחד העם (צילום: איליה מלניקוב)

TYO 


המסעדה היפנית בניצוחו של השף יאמה סאן תחגוג את הסילבסטר עם לייב סט בעמדת הדיג'יי, ותפריט מיוחד הכולל דמפלינג של סרטנים עם ווסאבי וקראשי, פילה קוד שחור במרינדה של מיסו וסאקה עם פטוצ'יני קיפוד ים ומנה של חצי לובסטר על הגריל. לקינוח תוגש עוגת אדממה בחמישה צבעים, עם קרם לימון-יוזו, קציפת ג'ינג'ר, גלידת יוגורט מי זהר, רוטב פטל וטפיוקה פריכה בצבע זהב.

איפה: TYO - מונטיפיורי 7, תל אביב
מתי: סבב ראשון, 19:00-22:00; סבב שני, מ-22:00
כמה: 290 שקלים לסבב ראשון, 360 שקלים לסבב שני.

#alt
שכרות נוסח יפן וסושי. משקאות לסילבסטר ב-TYO (צילום: יח"צ)

ברנז'ה


המסעדה החדשה במתחם שרונה תערוך ערב סילבסטר שמח עם תפריט ספיישלים, הכולל בוראטה פרסקה עם קרפצ'ו ארטישוק, בלסמי מיושן, עגבניות ושמן פיסטוקים (64 שקלים); טרטר פילה בקר עם קוניאק, כמהין וחלמון שליו (68 שקלים); פילה לוקוס צלוי עם ניוקי שחור, ביסק סרטנים ואפונת שלג (168 שקלים) וקרפצ'ו שרימפס קריסטל עם קוקי סאן ז'ק צרוב בחמאה מלוחה (68 שקלים). בחצות תתחיל במקום מסיבה שתמשך עד השעות הקטנות של הלילה.

איפה: ברנז'ה - דוד אלעזר 15, תל אביב
מתי: מושב ראשון עד 21:45; מושב שני מ-22:00


אוכלים עם החברים. סרטנים בברנז'ה (צילום: דן פרץ)

חוות צוק


מעדניית חוות צוק עורכת ארוחה רומנטית לערב השנה החדשה. הארוחה תפתח במרק ארטישוק ירושלמי ושתי כוסות קאווה, ובמנה ראשונה לבחירה מתוך התפריט. למנה עיקרית ניתן לבחור בין קרש בשרים הכולל 500 גרם בשר, ירקות צלויים, תפוחי אדמה וסלט עגבניות או קרש צמחוני עם ירקות צלויים, סלט קטניות, סלט ירקות וקבבים או קציצות טבעוניות. בסוף הארוחה יוגש קינוח זוגי.

איפה: חוות צוק - פרלוק 5, תל אביב
מתי: מ-18:00
כמה: 190 שקלים.


למטיבי לסת. קרש בשרים בחוות צוק (צילום: אנטולי מיכאלו)

המטבחון


מסעדת המטבחון תקבל את פני השנה האזרחית עם ארוחה זוגית, שתתאים גם לסועדים הצמחונים והטבעונים. בתפריט: ארבע מנות פתיחה לבחירה, דוגמת לביבות בטטה, סלט אבוקדו, עלי גפן, לבנה עם ירקות וקציצות פראסה; שתי מנות עיקריות, ביניהן מוסקה בבשמל, לזניית תרד וגבינות, מג'דרה, קוסקוס ירקות, סלט ממולא בבורגול ועוד. לאורך כל הערב תמזג קאווה ספרדית ללא הגבלה.

איפה: המטבחון - רבי עקיבא 18, תל אביב
מתי: מ-19:00.
כמה: 99 שקלים לסועד.


ארוחה ביתית לזוג. לביבות בטטה במטבחון (צילום: אייל קרן)

דוד ויוסף


מסעדתם של דודו אלמקיאס ויוסי שטרית מציינת את תחילת השנה עם חאפלה ערבית, הכוללת תלבושות חינה מסורתיות, רקדניות בטן וכלים אותנטיים. בגזרת האוכל יוגשו מנות קטנות למרכז השולחן לצד מנות עיקריות של בשר ודגים. שמפניה תזג לסועדים לאורך כל הערב.

איפה: דוד ויוסף - מונטיפיורי 21, תל אביב
מתי: סבב ראשון, 19:30-21:45; סיבוב שני, מ-22:00
כמה: מינימום 300 שקלים לסועד.


חאפלה ערבית. קלמרי ומסבחה (צילום: יח"צ)

טשרניחובסקי 6


בביסטרו תיערך ארוחה עם מנה ראשונה, עיקרית, לחם ומטבלים, מנות אחרונות ושתיה חמה. בתפריט תמצאו טרטר טונה אדומה; סלט ירקות שורש ואטריות אורז; ברזאולה שייטל ברוטב פורט; פילה דג צרוב בקרם שעועית עם ירק צלוי; תבשיל טלה בלימונים עם ניוקי תפוחי אדמה; ולזניה פטריות, תרד וגבינות.

איפה: טשרניחובסקי 6 - טשרניחובסקי 5-6
מתי: סבב ראשון, 18:45-20:45; סבב שני, מ-21:00
כמה: 275 שקלים לסועד.


ארוחה חגיגית לשנה החדשה. סטייק ברוטב יין אדום (צילום: דן פרץ)

פורטו


בן היין פורטו חוגג את השנה החדשה עם מבעבעים מיוחדים ואוכל חגיגי. בין היינות המבעבעים שיימזגו לכוסות: Cremant De Bourgogne (40 שקלים לכוס); סיידר אגסים אלכוהולי חצי יבש (25 שקלים לכוס) וסיידר תפוחים אלכוהולי (40 שקלים לכוס). לצד האלכוהול יוגשו אויסטרים (30 שקלים ליחידה); סלט פירות ים קר (48 שקלים) וצלחת גבינות (62 שקלים).

איפה: פורטו - טשרניחובסקי 6, תל אביב
מתי: מ-20:00

#alt
שיכורים, ודווקא כן מיין. בר היין פורטו (צילום: אנטולי מיכאלו)

UNO


את ערב הסילבסטר יציינו במסעדה האיטלקית של ניצן רז עם מנות מיוחדות. בתפריט: קריספי סלמון בחמאת לימון ופירה דלעת ערמונים 092 שקלים); טורטליני גבינות וקרם פלפל מעושן (69 שקלים); ספגטי סלק ברוטב שמנת, גבינה כחולה ופקאנים (61 שקלים) וטונה אדומה צרובה עם פטריות מלך היער וקונפי בלסמי מצומצם (58 שקלים).

איפה: UNO - ויצמן 2, תל אביב
מתי: מ-19:00

#alt
איטלקיה כמו שישראלים אוהבים. טורטליני באונו (צילום: יח"צ)

הירקון 99


מסעדת הדגל של מלון דן מגישה ארוחה מיוחדת בערב השנה האזרחית החדשה. הסעודים יוכלו לבחור מתוך תפריט החורף החדש, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לצד מבעבע 'גמלא ברוט', שיוגש לאורך כל הארוחה.

איפה: הירקון 99 - הירקון 99, תל אביב
מתי: מ-19:00 עד אחרון הסועדים.
כמה: 570 שקלים לזוג.

#alt
חוגגים בדרך הכשרה. אוסובוקו טלה בירקון 99 (צילום: יורם אשהיים)

פורטו


מסעדת פורטו בנמל תל אביב פותחת את 2015 עם ארוחה איטלקית וקרנבל מסכות. בתפריט מנה ראשונה לבחירה, עיקרית וקינוח.  בין המנות אפשר לבחור בנתח אנטריקוט עם עגבניה צלויה, עלי תרד, סלסה וורדה ושום קונפי; טליאטלה וורדורה עם זוקיני, שעועית ירוקה, פלפל קלוי, עגבניות שרי ופסטו; פיצה מארינרה עם מוצרלה, שום, אנשובי, זיתים ועגבניות טריות, ופילה סלמון עם ניוקי, שום, עגבניות, זוקיני ולימון.  

איפה: פורטו - האנגר 21, תל אביב
מתי: סבב ראשון, מ-19:00; סבב שני, מ-22:00.
כמה: 220 שקלים לסועד.

התרנגול הכחול


השף שאול בן אדרת פותח את 2015 במסיבת סילבסטר בתרנגול הכחול. בתחילת הארוחה יוגשו מנות פתיחה לשולחן ואחריהן מנות ראשונות לבחירה, דוגמת ריזוטו פטריות עם ציר פורצ'יני, אספרגוס ופרמזן. לעיקרית ניתן לבחור בין פילה בקר ברוטב טופי, בזיליקום ורוקפור, ומנת פילה מוסר בקראסט עשבי תיבול עם ריזוטו תרד ואפונים. לאורך הערב יוגשו שתיה קלה, קאווה ולמברוסקו ללא הגבלה.

איפה: התרנגול הכחול - ניסים אלוני 10, תל אביב
מתי: מ-19:00.
כמה: 375 שקלים.

#alt
פתיחה מרעננת. מנה ראשונה בתרנגול הכחול (צילום: ירון ברנר)

מר וגברת לי


במסעדה האסיאתית של שאול בן אדרת מוגשת ארוחה הכוללת מנות רחוב ויאטנמיות, סיניות ויפניות, לצד שתייה קלה, קאווה ולמברוסקו ללא הגבלה. למרכז השולחן יוגשו קומבינציית סושי זוגית וסלט אטריות אורז שחורות עם נבטים, אפונים, נענע ושום פריך. עוד יוגשו מנות ראשונות לבחירה ועיקריות, ביניהן ספריבס טלה ברביקיו מעושן עם סלט עשבי תיבול בויניגרט סום טאם; קוד שחור מאודה בסויה ולמון גראס, וחזה ברווז צלוי במרינדה אסיאתית עם מלפפונים כבושים וצ'אטני אננס טרי. 

איפה: מר וגברת לי - ניסים אלוני 10, תל אביב
מתי: מ-19:00.
כמה: 350 שקלים.  

#alt
חגיגה אסיאתית. קומבינציית סושי במר וגברת לי (צילום: ירון ברנר)

BBB - רמת החייל


סניף רמת החייל של רשת BBB עורך מסיבת סילבסטר בה יוגשו מנות ספיישל לצד התפריט הרגיל, קאווה תוצע לסועדים במהלך כל הערב ובכל שעה עגולה יוכרז האפי האוור הכולל צ'ייסרים של וודקה וויסקי. בתפריט היחודי לערב תמצאו המבורגר מפורק מנתח קצבים ברוטב ברביקיו-יוזו, ושניצל וינאי מצופה פירורי פנקו ושבבי קוקוס.

איפה: BBB - הברזל 19, תל אביב
מתי: מ-21:00
כמה: 40 שקלים בכניסה.


בסוף השנה לא סופרים קלוריות. המבורגר ב-BBB (צילום: אסף לוי)

מקס ברנר


רשת מקס ברנר מציעה תפריט חלוקה מתוק לערב השנה החדשה. בתפריט שלוש ארוחות שרינג: פונדו זוגי עם מרשמלו, פירות טריים, מרנג ומיני מאפינס עם שני משקאות קאווה (99 שקלים); מנת חלוקה למכורים למתוק, ובה פנקייק עם שברי שוקולד חלב, סיגר פרלין שוקולד, מיני קרפ תותים וגבינה, מיני עוגת גבינה, פונדו עם גריל מרשמלו, מיני מילקי וכדור גלידת וניל עם רוטב שוקולד חם, לצד שני משקאות מרטיני שוקולד (129 שקלים); וארוחה זוגית מלאה הכוללת בנוסף למנת החלוקה המתוקה, שתי מנות מתפריט האוכל, חטיף שוקולד, ושני משקאות (199 שקלים).

איפה: מקס ברנר - לכל הסניפים
מתי: מ-18:00.

#alt
חלוקה מתוקה לשנה החדשה. מנה זוגית במקס ברנר (צילום: שיבולת שחר)

אינדירה


מסעדת אינדירה פותחת את השנה האזרחית עם ארוחה הודית מסורתית. בתפריט: מרק לבחירה, מנה ראשונה המוגשת לצד נאון שום או ירקות, דוגמת מונדאל פקורי - כדורי ירקות מצופים בקמח חומוס, שומשום ותבלינים או כנפי עוף טנדורי. למנה עיקרית יוגשו חמישה סוגי בשר צלויים ומעושנים, עם תוספות של תפוח אדמה ובטטה או אורז הודי. לקינוח מציעים מגוון סוגי פרפה וגלידה מתוצרת עצמית. לאורך הערב ימזגו שמפניה וצ'ייסרים ללא הגבלה.

איפה: אינדירה - שאול המלך 4, תל אביב
מתי: מ-19:00.
כמה: 198 שקלים לסועד. 


פותחים שנה הודית. בריאני באינדירה (צילום: דן פרץ)

סיטארה


הביסטרו במתחם סי אנד סאן יגיש תפריט סילבסטר קלאסי המורכב משלוש מנות.  למנה ראשונה ניתן לבחור בין ארבע מנות, ביניהן כבד אווז חם-קר או טונה טרטר עם צ'יפס בננה ירוקה. לעיקרית יוגשו מנות מתוך תפריט הסילבסטר ובו רביולי ממולאים בבשר סרטנים, חמאת סרטנים ובוטרגו, וצלעות טלה עם פילאס פטריות וגבינת עיזים ושעועית ירוקה. בסוף הארוחה יוגש קינוח זוגי של תותים בקצפת.

איפה: סיטארה - רוזנבלום הרצל 8, תל אביב
מתי: מ-20:30
כמה: 450 שקלים לסועד.


קלאסיקה פחמימתית. ניוקי בסיטארה (צילום: בן יוסטר)

קאסה ורנדה


המסעדה יחגגו את הסילבסטר בארוחה שתגלוש למסיבה אל תוך הלילה. הערב יתחיל בארוחת טעימות זוגית הכוללת שתי מנות ראשונות, שתי מנות ביניים, שתי עיקריות, קינוח וכוס יין לכל סועד.

איפה: קאסה ורנדה - רוטשילד 32, תל אביב
מתי: מ-21:00
כמה: 250 שקלים לזוג. 


חוגגים בזוגות. קאסה ורנדה (צילום: אביחי אדרי)

פראג הקטנה


רשת פראג הקטנה תחגוג השנה, כמיטב המסורת, במשך שבוע שלם, במהלכו יוגשו מנות ספיישל, יתקיימו הגרלות נושאות פרסים ויחולקו הפתעות אלכוהוליות לסועדים. בערב הסילבסטר תתקיים מסיבה שתמשך עד השעות הקטנות של הלילה.

איפה: פראג הקטנה - לכל הסניפים
מתי: 25.12-1.1

#alt
חוגגים כמו הצ'כים. פראג הקטנה (צילום: יח"צ)

מלגו ומלבר


מסעדת מלגו ומלבר מציעה ארוחת סילבסטר עם נוף לשדרה, במסגרתה יוגשו שני תפריטים מיוחדים. התפריט שיוגש בסבב הראשון כולל קוקטייל פתיחה, משעשע חיך, ארבע מנות וקינוח. התפריט שיוגש בסבב המאוחר כולל גם הוא קוקטייל ומשעשע חך, שש מנות, פטיפורים וקינוח. בשני התפריטים תמצאו טונה אדומה עם תותים, פומלה מושחמת ואבקת שומשום שחור; סלמון בכבישת סלק עם ויניגרט צלפים וניוקי סרטנים עם רוטב עגבניות שחור.

איפה: מלגו ומלבר - רוטשילד 142, תל אביב
מתי: סבב ראשון, 18:00-21:00; סבב שני, 21:30-24:00
כמה: 260 שקלים לסבב ראשון, 340 שקלים לסבב שני.


פותחים שנה מתוקה. מוס שוקולד של מלגו ומלבר (צילום: דנה קרן)

ננה - נווה צדק


מסעדת ננה בנווה צדק חוגגת את הסילבסטר עם מנות ספיישל, דוגמת קרפצ'ו טונה אדומה ומוסר ים עם ביצי דג מעופף, זיתי קלמטה, פלפל חריף וטוויל לחם שאור, למנה ראשונה (58 שקלים); עיקרית של מולים וונגולי וסקאלופ בקרם זעפרן, טימין ויין לבן, לצד צ'יפס ומלח ננה (98 שקלים); וקינוח זביונה שמפניה ותותים בסירופ ברנדי וקרם שנטילי (48 שקלים). כדי להפוך את הערב לשמח באמת יוגשו קוקטייל פסיפלורה ווניל, ויין חם מבושל עם פירות, קינמון וצ'ילי.

איפה: ננה - אחד העם 1, תל אביב
מתי: מ-21:30.


אווירה צרפתית בתל אביב. שוק טלה בננה - נווה צדק (צילום: רננה אלבג)

בקפיקו


המסעדה האיטלקית החדשה של משתתף משחקי השף, לירן גרודה, מציעה תפריט מיוחד לכבוד ליל הסילבסטר. התפריט מורכב מחמש מנות המאפיינות את המטבח האיטלקי, וביניהן פוקאצ'ה עם איולי עגבניות וחמאת כמהין מוקצפת; קציפת חציל עם קונקסה עגבניות וכמהין; סשימי סלמון ופלמידה על גספאצ'ו עגבניות צהובות, מלפפון ואספרגוס; טורטליני זנב שור או טורטליני פטריות ומנגולד; נתח קצבים על קרם אספרגוס או פילה דניס ממולא מנגולד ולימון, וצלחת פטיפורים לקינוח.

איפה: בקפיקו - שבזי 49, נווה צדק
מתי: 19:30-21:30.
כמה: 180 שקלים לסועד.

#alt
איטלקית לשנה החדשה. טורטליני זנב שור בבקפיקו (צילום: דני כהן)

סרדיניה


הטרטוריה האיטלקית בכיכר קדומים מגישה תפריט מיוחד של ארבע מנות שיגרום לסועדים לפנטז על עיירה כפרית באיטליה. בין המנות תמצאו טורטליני כמהין עם פונדו גבינות וציר אדום, רביולי אדום במילוי דלעת, ריקוטה ועוגיות אמרטו, מרק לובסטר, פרחי זוקיני במילוי בשר סרטנים ושרימפס עם חמאה, ריזוטו מעושן בפולי אספרסו עם לנגוסטין וקינוח של מוס פיסטוק, עוגת שוקולד, קולי פירות אדומים, וקראנץ' פיסטוק.

איפה: סרדיניה - כיכר קדומים 9, יפו
מתי: סבב ראשון, 19:00-21:30; סבב שני, מ-21:30
כמה: 210 שקלים לסבב ראשון, 240 שקלים לסבב שני.


מפנטזים על כפרים איטלקיים. ברוסקטות בסרדיניה (צילום: אנטולי מיכאלו)

אוקינאווה


המסעדה היפנית בנווה צדק מקבלת את השנה החדשה עם משתה חברים יפני מסורתי, במהלכו יחולקו סאקה וצ'ויה ללא הגבלה, ולקראת חצות יוגשו לאורחים שמפניה בכוסות. לכבוד האירוע יצרו מנות ספיישל, דוגמת רול סושי במילוי שרימפס טמפורה, מלפפון וסלמון במעטפת מנגו חמוץ-מתוק (42 שקלים); פילה סי בס על ירקות מאודים בתיבול אסיאתי ואורז לבן (69 שקלים); רול סושי צמחוני עם אספרגוס בטמפורה, עירית, קנפיו, שקדים קלויים ואיולי וסאבי (34 שקלים). 

איפה: אוקינאווה - שבזי 46, תל אביב
מתי: סבב ראשון, 19:00-21:30; סבב שני, מ-21:30.

#alt
משתה חברים יפני. מנות ספיישל באוקינאווה (צילום: יח"צ)

קורדליה


מתחם האירוח של ניר צוק יגיש תפריט סילבסטר חגיגי אל תוך הלילה. למנת פתיחה יוגש קרם כתומים עם קצפת לימון פרסי, למנה ראשונה תוכלו לבחור בין רביולי כמהין, סלט שרימפס וטרין כבד אווז. בגזרת העיקריות יוגשו שרימפס וניוקי ברוטב לימוני, בלוטין "משק ארצי, או וולינגטון בקר. לקינוח יוגשו שלושה סוגים של תותים.

איפה: קורדליה - הצורפים 14, יפו
מתי: מ-18:00
כמה: 295 שקלים לסועד.


סילבסטר חגיגי. מסעדת קורדליה (צילום: דניאל צ'צ'יק)

מאנטה ריי


מסעדת מאנטה ריי תחגוג את הימים האחרונים של 2014 במשך שבוע שלם. בתפריט המיוחד אפשר למצוא בליני עם טרטר סלמון מעושן, קוויאר אדום וקרם פרש, רביולי בשר לובסטר ברוטב זביון קאווה, לובסטר בחמאת מרמלדת לימון והמון שמפניות לצד האוכל. בליל הסילבסטר כוס שמפניה תוגש לכל הסועדים, וכן תותים עם קצפת.

איפה: מאנטה ריי - חוף עלמה ביץ', תל אביב
מתי: 25.12-31.12

#alt
סילבסטר על החוף. לובסטר במאנטה ריי (צילום: יח"צ)

מסעדות בסילבסטר - אזור המרכז

ריבר


רשת מסעדות ריבר תחגוג את תחילתה של השנה האזרחית החדשה בסניפים מקושטים, תגבור של דיג'יי בכל סניף ושמפניה לכל הלקוחות, ללא תוספת תשלום, בחצות. התפריט המוכר לא ישתנה.

איפה: ריבר - לכל הסניפים
מתי: מ-20:00

#alt
המבחר המוכר והאהוב. סושי בסניפי ריבר (צילום: אפיק גבאי)

טוקו


בערב הסילבסטר יחגגו בשני סניפיה של מסעדת טוקו, בבעלותו של השף ניצן רז. בין המנות המיוחדות אפשר למצוא מרק קרם פורצ'יני; טונה טאטאקי עם פטריות מלך היער,אפרסמון, ג'ינג'ר כבוש ובלסמי; סלמון בכבישה ביתית עם בצל מוחמץ, שמיר, טוביקו שחור, קציפת יוזו, בריוש וסלק, ולברק שלם בתנור על ניוקי ירוק.

איפה: טוקו רמת החייל - הברזל 27, תל אביב
          טוקו יס פלאנט - המאה ועשרים 4, ראשון לציון
מתי: מ-20:00

#alt
עם סויה או ווסאבי? דראגון רול בטוקו (צילום: יח"צ)

סוהו


הסוהו חוגגים במסיבה תוססת במתחם צמוד שיוקם בצמוד למסעדה. בערב תתקיים הופעה של אביב גפן, תקלוטים של דיג'יי סמיילי ואסף אלמוג, סושי יחולק באופן חופשי לאורך כל הערב, גלידה של וניליה לקינוח, צ'ייסרים והמון הפתעות.

איפה: סוהו - משה בקר 15, ראשון לציון
מתי: מ-21:30
כמה: 160-190 שקלים לכרטיס, 500 שקלים לכרטיס VIP. 

#alt
מסיבה ונשנושים. סושי בסוהו (צילום: גליה אבירם)

בלקסטון


השף קובי עבד יצר ארוחה חגיגית לערב השנה החדשה. תפריט הסילבסטר כולל ארבע מנות, שיבחרו על ידי הסועדים אחרי טעימות שיוגשו לשולחן בפתיחת הערב. בין המנות אפשר למצוא טרטר פילה בקר עם ביצה עלומה ובצלצלים בחומץ סלק; פיצה סשימי טונה עם מיקרו כוסברה וצ'ילי; פילה מוסר בקרסט תבלינים עם ירקות שורש באניס וליים; כבד אווז על בריוש עם תמרים ורוטב חלווה; פילה עגל חלב על פירה לצד אספרגוס ורוטב מרסלה.

איפה: בלקסטון - אהליהב 5, רמת גן
מתי: סבב ראשון, 19:30-22:00; סבב שני, 22:00-24:30
כמה: 270 שקלים לסבב ראשון, 350 שקלים לסבב שני.

ווינו סוקה


בווינו סוקה יקבלו את השנה החדשה עם ארוחה מלאה הכוללת מוס כבד אווז וכמהין, קרודו טונה אדומה עם אננס וירקות בסו-ויד, צלעות טלה ותפוחי אדמה בקדירת חומוס ומח עצם, טורטליני פטריות יער וכמהין בקרם ארטישוק ירושלמי ורוטב יין מיושן, וקינוח לזוג. הארוחה מלווה בקוקטיילים, שמפניה והופעה של הזמרת נטלי קרטיס. 

איפה: וינו סוקה - גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח,הרצליה
מתי: סבב ראשון, 19:00-21:30; סבב שני, מ-21:45.
כמה: 590 שקלים לסבב ראשון, 790 שקלים לסבב שני.

 

שנה חדשה בגוז' ודניאל


מסעדת גוז' ודניאל מציעה מנות קטנות ומיוחדות שיצר השף שניר יאנג סלע, דוגמת טרין כבד אווז עם סלט תפוחי עץ, בריוש ובלסמי (65 שקלים) ופפרדלה ירוקה עם פטריות מורל, עגבניות ובייבי תרד (72 שקלים). לאורך האירוע יוגשו לאורחים שמפניות מיוחדות ללא תוספת תשלום.

איפה: גוז' ודניאל - בני ציון
מתי: מ-19:00.

בליקר סטריט


בליקר סטריט חוגגת עם את השנה החדשה עם האפי האוור בכל שעה עגולה, במהלכה יוגשו לסועדים על הבר צ'ייסרים, שמפנייה ופינוקים משכרים נוספים. לצד התפריט הרגיל, יוגש תפריט סילבסטר עם מנות ספיישל (69-89 שקלים), דוגמת קדרת פירות ים עם ניוקי וברוקולי ברוטב שמנת פלפלים; סלט אינדונזי של שרימפס חריף עם בוטנים, מנגו ירוק ועשבי תיבול; ודג ים בשמן זית, על ברוסקטה עם רוטב עגבניות שרי, צלפים וזיתים.

איפה: בליקר סטריט - לכל הסניפים
מתי: מ-21:00

#alt
שעות שמחות בסילבסטר. דג אקווה פאצה בבליקר סטריט (צילום: בועז לביא)

על המים


שף חביב משה בנה תפריט זוגי רומנטי לארוחת סילבסטר על החוף. התפריט כולל שש מנות פתיחה, ביניהן מרק ארטישוק ירושלמי עם כמהין וטמארי כבד אווז, שתי מנות ראשונות ושתי עיקריות, דוגמת קדירת פירות ים, לוקוס בקראסט פנקו וטורנדו רוסיני, וקינוחים מפתיעים. בתחילת הארוחה כל סועד יקבל קוקטייל ושמפניה.

איפה: על המים - חוף השרון, הרצליה
מתי: סבב ראשון, 18:00-21:00; סבב שני, 21:00-24:00
כמה: 600 שקלים לזוג בסבב ראשון, 700 שקלים לזוג בסבב שני.  


רומנטיקה על קו החוף. סשימי על המים (צילום: בן יוסטר)

קיוטו


מסעדת קיוטו מקבלת את השנה החדשה עם ספיישלים דוגמת ביסלי שרימפס בבלילת טוגרשי עם מיונז ירוק; נאם עוף פיקנטי עם ירקות ואטריות שחורות עם פירות ים ברוטב אליו אוליו. בגזרת הקינוחים יצרו אננס במילוי מסקרפונה עם חתיכות אננס מקורמל ופירות יער. בחצות יוגש סאקה לכל הלקוחות.

איפה: קיוטו - שנקר 7, הרצליה
מתי: מ-18:00.

#alt
חגיגה יפנית. סילבסטר בקיוטו (צילום: בן יוסטר)

מסעדות בסילבסטר - אזור ירושלים

לה רג'נס


דוד ביטון, שף מסעדת לה רג'נס במלון 'המלך דוד' בירושלים, חובר לקונדיטור ערן שוורצברד בערב הסילבסטר. השניים יצרו תפריט ישראלי עכשווי, וחד פעמי, הכולל ארבע מנות פתיחה, 6 עיקריות ושני קינוחים לסועד. בין המנות אפשר למצוא חלמון שליו כבוש בסוכר עם פחם ירקות; מח עצם עם שורשים לבנים ובקר קריספי; לוקוס עם כרישה בגריל; קנלוני שום שחור עם ברווז קונפי וגזר מעושן.

איפה: לה רג'נס - המלך דוד 23, ירושלים 
מתי:
מ-19:00.
כמה: 590 שקלים לסועד.

#alt
פותחים שנה של יוקרה. לוקוס עם כרישה בגריל בלה רג'נס (צילום: יורם אשהיים)

רופ טופ


ארוחת הטעימות של מסעדת רופ טופ, על גג מלון ממילא תכלול את מנת הפתיחה "קופסא של הפתעות" ובה פרופיטרול פטריות וברווז, טונה על מקל, פופקורן ושבקייה כבד אווז; מנת ברווז בלוטוס; בר ים עם לפת סוכר וקציפת קארי, ניוקי כמהין שחורות ואגסים, צלע טלה חלב עם מרמלדת דלעת ושומר וקינוח של אננס בגריל עם גרניטה ליצ'י.

איפה: רופ טופ - המלך שלמה 11, ירושלים
מתי: בשעות הערב.
כמה: 400 שקלים לסועד.

#alt
על גג עיר הקודש. שבקייה כבד אווז ברופ טופ (צילום: אנטולי מיכאלו)

אמריקן קולוני


מלון אמריקן קולוני מציע ארוחת סילבסטר חגיגית של חמש מנות. בתפריט: צדפות טריות בויניגרט לימון עם אצות ואקאמה וקציפת מללפון; סרטנים ומרק שומר ובייקון; פילה פורל מעושן עם ליים וג'ינג'ר לצד צדפות עם שמיר ופירה תפוחים; ופילה בקר ממלוא כבד אווז עם פירה ערמונים ופטריות יער וקונפי עגבניות. לקינוח תוגש סימפוניית שוקולד, קרם בוואריה וקפה, טרפל שוקולד כהה, גרנד מרנייה וקרם שמנת תפוזים.

איפה: אמריקן קולוני - דרך שכם 1, ירושלים
כמה: 800 שקלים לסועד.

מסעדות בסילבסטר - צפון

אלמרסא


מסעדת אלמרסא בנמל הדייגים בעכו מציעה תפריט ספיישלים שנרקח במיוחד לערב השנה החדשה, ויוגש לצד המנות הקבועות. בתפריט המיוחד שש מנות, ביניהן קפוצ'ינו ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין (12 שקלים); אויסטר גילרדו (26 שקלים); קובה במילוי פירות ים ולימון כבוש (14 שקלים); קרפצ'ו טונה אדומה עם קרם ארטישוק וכמהין שחור (59 שקלים); מחבת פירות ים עם ריזוטו עדשים ולבנה עיזים (64 שקלים למנה זוגית) ופילה דג ים עם רוטב שמן זית וארטישוקים (104 שקלים). כל סועד יקבל כוס קאווה ללא תשלום.

איפה: אלמרסא - נמל הדייגים, עכו
מתי: מ-19:00.

#alt
סילבסטר בניחוח של ים. דגים באלמרסא (צילום: בועז לביא)

טיבי'ס


מסעדת טיבי'ס בחוות ורד הגליל מזמינה את הסועדים לחגוג את סיומה של 2014 עם מנות מיוחדות שיצר השף חיים טיבי. הארוחה כוללת מנת פתיחה, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. בתפריט: ריזוטו פטריות מורל ופרמז'ן; תבשיל מח ולפת צלויה עם גרגרי חומוס וקרם שורשים; סלט ברווז פריך ברוטב שזיפים; פילה בקר עם טרין כבד אווז, פילה דג לוקוס צלוי בתנור עם ירקות לצד קרם אפונה ואספרגוס, ופסטה גרגנלי בשמפניה ושמנת עם זוקיני ובזיליקום. הארוחה תלווה בשתי כוסות שמפניה.

איפה: טיבי'ס - חוות ורד הגליל
מתי: מ-18:30
כמה: 300 שקלים לסועד.


חוויה בשרנית. סטייק בטיבי'ס (צילום: יח"צ)

אדמה


המסעדה בבניין האבן העתיק בזכרון יעקב תארח זוגות לארוחה רומנטית. התפריט יורכב מפתיח של אנדיב עם סלק, אגוזי מלך וגבינת עיזים, סרדין כבוש וסלט עגבניות שרי; מנה ראשונה לבחירה, דוגמת מרק ארטישוק ירושלמי מוקרם; מנת ביניים; פילה דג ים עם פירה מרווה ודלעת צלויה, אנטריקוט מיושן צלוי לצד גרטן תפוחי אדמה ותרד או שוק אווז עם פירה בטטה, למנה עיקרית, וקינוח זוגי. כוס יין אדום קאווה תוגש לכל סועד.

איפה: אדמה - מעלה הראשונים 8, זכרון יעקב
מתי: מ-19:00
כמה: 250 שקלים לסועד. 


נחמה חורפית לערב רומנטי. שוק אווז ופירה בטטה באדמה (צילום: אילן עמיחי)

שלו ביער


מסעדת שלו ביער פותחת את השנה האזרחית עם ארוחה הכוללת מנת פתיחה, דוגמת קפוצ'ינו סלק ואטישוק ירושלמי וסביצ'ה פלמידה עם אבוקדו, צ'ילי ומנגו על ברוסקה; מנה ראשונה של קרפצ'ו סלק, גבינה כחולה, רוקט ובלסמי או טרטר נתח קצבים מושרה בפסטוקים, פטריות וסויה עם תפוצ'יפס; מנת ביניים; ניוקי עגבניות מעושנות עם זיתי טאסוס וגבינה כחולה או פילה סלמון על עדשים שחורות, קרם גזר ברוטב שמנת מרווה לעיקרית, וקינוחים מתוקים, ביניהם לבה של שוקולד וקרם ברולה עם בננות מקורמלות. שמפניה תמזג לאורחי המסעדה לאורך כל הערב. 

איפה: שלו ביער - השומרים 1, קרית טבעון
מתי: מ-19:00
כמה: 280 שקלים לסועד.


סוגרים את השנה באווירה כפרית. ארוחה בשלו ביער (צילום: רביב שטיין)

אנגוס


מסעדת אנגוס תתקשט באווירת סילבסטר ותציע תפריט בשרני לערב השנה החדשה. התפריט כולל שני מנות פתיחה, 650 גרם סינטה ניו יורק קאט (300 שקלים לזוג) או 750 גרם פורטרהאוס (350 לזוג) כמנה עיקרית, תוספות ואלכוהול חופשי.

איפה: אנגוס - המגינים 27, חיפה
מתי: מ-20:00.


לקרניבורים אמיתיים. מגש בשרים באנגוס (צילום: דניאל לילה)

ג'אם בר


בבר-מסעדה בעיר התחתית יתקיים קרנבל ברזילאי ססגוני, עם להקת סמבה שתלווה את הערב. הסועדים יוכלו לבחור בין תפריטים - אחד הכולל מנה ראשונה ועיקרית לצד קנקן קפיריניה זוגי. בתפריט השני מוגשת מנה ראשונה ועיקרית עם קפיריניה ובירה מהחבית ללא הגבלה.

איפה: ג'אם בר - המגינים 37, חיפה
מתי: מ-21:30
כמה: 150 שקלים לתפריט הראשון, ו-180 שקלים לתפריט השני. 


חוגגים בלי רגשות אשם. 'גרין דיי' בג'אם (צילום: יקיר ברבי)

רפאלו


במסעדת רפאלו שבחיפה יגישו בליל הסילבסטר מנות מיוחדות, שילוו את התפריט הקבוע. פילה טונה אדומה עם סלט עדשים שחורות וקרם סלק (48 שקלים), יוצע למנה ראשונה; בגזרת העיקריות תמצאו פילה לוקוס ביין לבן עם חמאת זעפרן ופירה ארטישוק ירושלמי (116 שקלים) או אנטריקוט על ניוקי קריספי ביין אדום, ציק בקר ומח עצם (129 שקלים). לקינוח יצרו מנת שברי מרנג עם שכבות של מסקרפונה, תותים, קרם אנגלז ומקרון פטל (47 שקלים).

איפה: רפאלו - פלימן 8, חיפה
מתי: מ-21:00. 

#alt
איטלקית לשנה החדשה. פילה בקר על ניוקי ברפאלו (צילום: מיטל סולומון)

מינה טומיי


בערב הסילבסטר יגישו במסעדה האסיאתית מספר ספיישלים מהמזרח. בחצות תוגש שמפניה לכל הסועדים לצד הפתעות נוספות. בין המנות אפשר למצוא סלט שורשים יפני באצת נורי מטוגנת (37 שקלים); בולוגוגי - מנה קוריאנית של נתחי אנטריקוט נאים במרינדת שום, בצל וסויה קוריאנית, המוגשים לצד מחבת לוהטת עליה מטגן הסועד את הנתחים (48 שקלים). לקינוח יוגש מוס שוקולד חלב ומריר, על בסיס אורז ואגוזי לוז עם תוספת גלידת קרמל (32 שקלים).

איפה: מינה טומיי - פלימן 8, חיפה
מתי: מ-21:00.

#alt
סוגרים שנה של ניחוח קוריאני. קינוח 'מינה בו' במינה טומיי (צילום: יפית בשבקין)

מוסקט


מסעדת מוסקט מזמינה את הסועדים להצטרף לארוחה ייחודית מתנובת החווה החורפית, לכובד השנה האזרחית החדשה, הכוללת ארבע מנות לבחירה, יין ומים מינרלים. בתפריט אפשר למצוא פוקצ'ה תוצרת בית עם מטבל עגבניות, שמן זית ובלסמי מיושן, מרק קרם ערמונים, טארין סלק וגבינה רכה, סלט שורשים ושרימפס, ריזוטו ארטישוק, קובה בורגול, לזניה פטריות, תרד וגבינות, תבשיל פירות ים בסגנון זרזואלה, אוכף טלה בציפוי עשבי תיבול ופילה בקר בסגנון טורנדו רוסיני. לקינוח תוכלו לבחור בין מוס שוקולד ולואיזה, צלחת גבינות מתוצרת המלון או גבינת עיזים עטופה שערות קדאיף.

איפה: מוסקט - מלון מצפה הימים, ראש פינה
מתי: מ-19:00
כמה: 275 שקלים לסועד.

#alt
עושר טעמים לגרגרנים. אנטריקוט במצפה הימים (צילום: דן פרץ)

קפה בחורש


מסעדת קפה בחורש תגיש בערב השנה החדשה תפריט טעימות הכוללת עשר מנות. בין המנות שיוגשו: מרק ארטישוק ירושלמי וכמהין, קובנה ביתית ומזטים, רול סלמון וקממבר עיזים בטמפורה, פילה מוסר ים על ניוקי, טארטלטים מלוחים וצלחת פטיפורים לקינוח.

איפה: קפה בחורש - החשמונאים 79, קרית מוצקין
מתי: מ-19:00
כמה: 160 שקלים

#alt
פלאפל חצילים בקפה בחורש (צילום: יח"צ)

מסעדות בסילבסטר - דרום

אנדיב


השף גיא פרץ פותח את השנה החדשה במסעדתו באשדוד, עם ארוחה מיוחדת הכוללת מנות חדשות והמון אלכוהול. מלבד קאווה ללא הגבלה, יוגש לכל סועד בתחילת הארוחה קוקטייל אפל מוחיטו. בתפריט הזוגי: שתי מנות פתיחה, שלוש מנות ראשונות, שתי עיקריות, בהן פילה מיניון על קרם כמהין ברוטב יין אדום, תמרים ובצלי שאלוט, ולברק צלוי עם קרם תפוחי אדמה, ברוקולי, אספרגוס וכרוב חלוט. לקינוח יוגש ברולה תות-בננה.

איפה: אנדיב - הטיילת 21, אשדוד
מתי: סבב ראשון, 20:00-21:45; סבב שני, מ-22:00
כמה: 600 שקלים לזוג בסבב ראשון, 800 שקלים לזוג בסבב שני.


המון אלכוהול ובריזה מהים. סלמון באנדיב (צילום: דניאל לילה)


תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(74 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את הכתבה

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5