חנוכה 2015: מדריך הסופגניות הגדול

יום ראשון 22 בנובמבר 2015 22:52 מאת: עכבר העיר

מעוצבות, צבעוניות ובטעם של פעם - הפחמימות המייצגות של חנוכה גרמו למערכת לדלג על ארוחות במשך שבועות, ובלבד שתבחר המנצחת. אלה הסופגניות שאיתן תקבלו את החג


אי אפשר לסרב להן

(צילום: דניאל לילה)

פרסומת

עם ריבה או בלי, עם שוקולד או ריבה, מטוגנות או אפויות - הסופגניות לנצח יהיו סימן ההיכר של חנוכה, או לפחות ככה אנחנו מקווים. לכבוד חנוכה המתקרב, התכנסה מערכת עכבר העיר למשימה עיתונאית לא פשוטה של בדיקת הסופגניות שמציעות שלל הקונדיטוריות והמאפיות. אחרי שכולם כולל כולם, גם אלה שישבו בצד ועשו קולות של דיאטה, נדהמו לגלות שהעלו כמה קילוגרמים טובים תוך שבועות ספורים, טעמנו עוד כמה ונתנו את דעתנו על המאפים החגיגיים, שאיתם כדאי להעביר את טקס הדלקת הנרות.

» חנוכה 2015 - המדריך המלא בעכבר חנוכה
» הצגות חנוכה - לוח מופעים
» מתכון לסופגניות - כל המתכונים לחנוכה
» מתכון ללביבות - כל המתכונים לחנוכה

ביסקוטי


מה מציעים: סופגניות בהשראת מתוקים מסביב לעולם (8 שקלים ליחידה), בטעמי טובלרון, בננה לוטי, היער השחור, קרם ברולה וטירמיסו. 
איך היה: ברוב קולות נבחרו הסופגניות של ביסקוטי כמוצלחות ביותר בכל הקריטריונים. הבצק נהדר - רך, עדין ולא שמנוני. הסופגניות מולאו בכמות נדיבה של קרמים יצירתיים, שהספיקו לכל ביס, וצופו בטוב טעם. 
חביבת המערכת: נכון שהצבנו לעצמנו מטרה לבחור רק אחת, אבל כשהכל כל כך מדויק, למה שנעשה לעצמנו חיים קשים?

ביסקוטי - הירקון 67, בני ברק


טעמים מדויקים. סופגניות של ביסקוטי (צילום: בועז לביא)

בייקרי


מה מציעים: המוחות בבייקרי נצמדים לקלאסיקות, שכוללות שתי אופציות ריבת תות או טופי-קרמל (6 שקלים ליחידה).
איך היה: סופגניות רכות-רכות, שכמעט מתמוססות בפה, קיבלו חיזוק מכמות נאה של אבקת סוכר אוורירית. המילויים די דלילים, כך שעם הביס הראשון הם הציפו כל פיסת בצק נקייה - אבל לנו לא הייתה בעיה - אנחנו אוהבים את זה מלוכלך. 
חביבת המערכת: אי אפשר באמת להכריע בין שני מילויים כל כך אהובים ומוצלחים. פשוט תאכלו חצי מכל אחת.  

בייקרי - לכל הסניפים
 
אי אפשר להכריע. סופגניות של הבייקרי (צילום: עידית בן עוליאל)

רולדין


מה מציעים: סופגניות גורמה (10 שקלים) עם צ'ייסר, דוגמת 'מון שרי' החדשה עם קצפת וניל וציפוי אמרנה; וסופגניות משודרגות דוגמת 'אייריש קופי' עם גנאש מקיאטו-ויסקי או 'טרופיקנה' עם קרם מנגו, פסיפלורה ורום בציפוי שוקולד לבן. בנוסף, משיקים ברשת לראשונה את ה'קרולדין' - קרואסון חמאה מטוגן במילוי קרם וניל ושוקולד לבן, ועם קראסט סוכר (6 שקלים). 
איך היה: אחרי התיאור האחרון באמת תרצו לשמוע על הסופגניות האחרות? אז רק למען הפרוטוקול - הסופגניות של רולדין הן לונה פארק של צבעים. עם זאת, הבצק דחוס מדי, הציפויים מאוד מתוקים ויש בהן מעט מדי מילוי ביחס למה שקיווינו. אבל עזבו הכל, הקרונאט בגרסה של רולדין הוא פריך, רך מבפנים, גדוש בקרם ונילי מוגזם ולגמרי מפצה על כל שאר הטעמים. 
חביבת המערכת: עם שם מטריד ומרקם שהוא החיים עצמם, הקרולדין הוא המנצח האמיתי, שבאופן בלתי מוסבר אפילו לא הכביד על הבטן.

רולדין - לכל הסניפים


הקרונאט עושה עליה. סופגניות של רולדין (צילום: רונן מנגן)

מיקי שמו


מה מציעים: סופגניות שעושות כבוד למעוז הקינוחים העל-זמני - צרפת. בסדרה תמצאו סופגניית 'מון בלאן' עם קרם ערמונים וריבת פטל (19 שקלים); 'פריז-ברסט' במילוי קרם אגוזי לוז ופרלינה (10 שקלים) וסופגניות במילוי קרמל מלוח (8 שקלים); קרם לימון ומרנג (10 שקלים); וניל ופקאן (10 שקלים); קולי פטל עם מרשמלו תות (10 שקלים).
איך היה: אם סופגניות היו דוגמניות אלה של מיקי שמו היו בוודאות פותחות את התצוגה של ויקטוריה'ס סיקרט. הבצק שמנמן אך לא שמנוני והגודל בהחלט מספק, אבל המילויים העשירים היו כל כך מתוקים, שזה פשוט גבל בחנק.
חביבת המערכת: הפררו רושה לקחה בענק, הודות לטעם אגוזי ממכר.  

מיקי שמו - לכל הסניפים


הדוגמניות. סופגניות של מיקי שמו (צילום: דניאל לילה)

לחמים


מה מציעים: סופגניות קטנות עם מילוי מרציפן, קרמל, שוקולד (8 שקלים) וריבת תות שדה (7 שקלים); וסופגניות ממש קטנטנות הנמכרות במשקל (19 שקלים ל-100 גרם), רק בסניף החשמונאים בין 16:00-21:00.
איך היה: הסופגניות אווריריות עם מעטה דקיק מתפצפץ, ומספיקות לארבעה ביסים בדיוק, כשמחפשים בוסט מרוכז של מתיקות. המילויים לא מתחכמים ואיכותיים מאוד. הסופגניות האקסקלוסיביות יותר מזכירות צ'ורוס קטנטנים שאי אפשר להפסיק לאכול, עם קראנץ' כיפי של ציפוי סוכר וניל.
חביבת המערכת: מילוי הקרמל, שמזכיר סוכריית טופי, זכה בניצחון טכני רק בגלל שהסופגניות הקטנות מאבדות מקסמן אחרי עשר דקות מחוץ לשמן הרותח.

לחמים - לכל הסניפים


קרמל אמיתי ומעטה מתפצפץ. סופגניות של לחמים (צילום: דניאל לילה)

דלאל


מה מציעים: סופגניות שרקח השף קונדיטור ענר צלאל עם ריבת תות (7 שקלים), קרם שוקולד, קרם פיסטוק, קרם וניל וריבת חלב (8 שקלים).
איך היה: בלי ציפויים גרנדיוזיים או קישוטים משוגעים, בדלאל נותנים את הבמה למילויים עשירים, קרמיים ומתוקים במידה הנכונה, שגורמים לכל סופגניה להפוך לקינוח של ממש. הבצק ספוגי וקליל, מה שאפשר לנו לטרוף אותן בלי להרגיש שהשתכשכנו בסיר של שמן.
חביבת המערכת: הספיקו ביס ומבט אחד כדי להבין שאי אפשר לנצח סופגניה עם ריבה גלוסית בצבע אדום-דם ובטעם אמיתי של פטל.

דלאל - כל ישראל חברים 7, תל אביב


מילויים עשירים. סופגניות של דלאל (צילום: ירון ברנר)

מתוקה


מה מציעים: סופגניות בסדרת "הכי ריבה" עם מילוי קונפיטורה משמש, תות ושזיפים (5.5 שקלים). סדרת "הביס המושלם" כוללת סופגניית תות-סברינה, טירמיסו, שוקולד אייריש, שוקולד לבן ונוגט וסופגניית ילדים (8.5 שקלים).
איך היה: סופגניות מעוצבות מכל המינים והצבעים, שמעוררות אצלנו הפרעות קשב וריכוז כאילו אין ריטלין בעולם. הן קטנות מהממוצע, רכות ונימוחות ופשוט משאירות טעם של עוד. כל אחת מולאה בכמות נדיבה של מילוי, שהורגש בכל ביס.
חביבת המערכת: סופגניית התות-סברינה הצליחה לשלב בין תות טרי וקרם מתוק, בלי שתתקבל תערובת עצובה וחומצית.

מתוקה - לכל הסניפים


בהחלט ביס מושלם. סופגניות של מתוקה (צילום: בני גמזו לטובה)

מאפיות ג'ייקובס


מה מציעים: סופגניות אפויות עם מילויים מגוונים, בהם קרם גבינה ושברי אוריאו (13 שקלים); מילקי - קצפת וציפוי שוקולד (10 שקלים); קפה (7 שקלים) ותות (7 שקלים).
איך היה: עם ריח שמרים נפלא של לחמניות מתוקות, הסופגניות של ג'ייקובס הוכיחו שגם סופגניות אפויות יכולות להצטיין. הן אמנם פחות אווריריות אם משווים אותן לגרסה המטוגנת, אבל ג'ייקובס לא פראיירים, והלבישו אותן בציפויים מינימליסטיים יפים ובמילויים מושחתים.
חביבת המערכת: סופגניית מילקי ממולאת בקצפת ומצופה בגנאש שוקולד מבריק, שלגמרי מזכירה את המעדן האמיתי.

ג'ייקובס - איתן 1, קריית אונו
ג'ייקובס - החרושת 19, רמת השרון


כמו לחמניות מתוקות. סופגניות של ג'ייקובס (צילום: אסף אמברם)

BROWN ו-BUY THE WAY


מה מציעים: סופגניות עם מילויים קלאסיים שכולם מכירים. בסדרה תמצאו סופגניות עם ריבת תות (7 שקלים); קונפיטורת פטל (8.5 שקלים); דואט שוקולד (8.5 שקלים) וקרם מנגו (9 שקלים).
איך היה: הסופגניות שך BUY THE WAY גדולות, קצת פחוסות וממש כמו הירכיים שלנו, תפחו לרוחב. הבצק השזוף היה מלא בועות אוויר קטנות, לא מתוק מדי ומצופה בשוקולד עשיר או באבקת סוכר. מלבד מילוי השוקולד, שממנו היה ממש מעט, מילויי הריבות היו נהדרים.
חביבת המערכת: סופגניה עם ג'לי פטל עשיר וחמצמץ הצליחה לשכנע שהכי פשוט הוא הכי טוב.

BUY THE WAY - לכל הסניפים
BROWN - ניסים אלוני 10, תל אביב


הכי פשוט זה הכי טוב. סופגניות של BY THE WAY (צילום: שי בן אפריים)

ג'לטריה


מה מציעים: סופגניות איטלקיות בהשראת אזורים שונים בארץ המגף. בסדרה תמצאו את הקראפן - סופגניה בצורת הסיפרה 8, עטופה בסוכר עם מילוי וניל עם מילוי קרמל מלוח (16 שקלים); הקראפל - סופגניה בצורת דג עם מילויים שונים (16 שקלים); פלאוטי - סופגניה מוארכת עם מילוי קצת וניל ותותים (16 שקלים) וסטרופולי - סופגניות מיני עם ציפויים מתוקים (10 שקלים ל-6 יחידות).
איך היה: הסופגניות מגיעות מאזורים שונים באיטליה, אך בסופו של דבר לא מאוד שונות אחת מהשניה. לכולן בצק תפוח שדורש נגיסה, הן אווריריות והמילויים כל כך עדינים שקשה לא לרצות לאכול כמה ברצף.
חביבת המערכת: פלאוטי במילוי קצפת ותותים, שהיה כמו לנגוס בענן מתוק ועדין.

ג'לטריה - צבי גרינברג 25, תל אביב


צורות לא סטנדרטיות. סופגניות של הג'לטריה (צילום: יח"צ)

לחם יין


מה מציעים: סופגניות סקנדינביות עם מילויים מיוחדים, שיצרו הקונדיטורים הדנים של לחם יין. הסופגניות ממולאות בריבת תות טרם הטיגון ומצופות בגרגירי סוכר (5 שקלים). עוד מציעים בקונדיטוריה סופגניות עם קרם שזיפים, קרם בננה טופי וקרם שוקולד-תפוז (5-9 שקלים).
איך היה: הסקנדינביות באה לידי ביטוי בצורה כדורית ובצק דחוס מדי לטעמנו. מילוי הריבה הלא שגרתי והציפוי פשוט גרמו לנו לרצות להרים טלפון למומחה לסכרת. שאר המילויים היצירתיים (מישהו אמר קרם שזיפים?), לעומת זאת, גדשו את הסופגניות ועדיין היו מעודנים ומוצלחים.
חביבת המערכת: שמרו את הקלוריות לסופגניית השוקולד-תפוז, עם מילוי עשיר של מוס שוקולדי וגרידת הדרים שנותנת קיק לכל ביס ומאזנת את המתיקות.

לחם יין - דרך החורש 4, יהוד


יצירתיות שעומדת בציפיות. סופגניות של לחם יין (צילום: בועז לביא)

גרקו


מה מציעים: סופגניות לוקמאדס יווניות מבצק שמרים, שמטגנים בשמן וטובלים בדבש (39 שקלים ל-12 סופגניות).
איך היה: הלוקמאדס של גרקו הן מעין תוצר כלאיים בין דונאט לספינג', והם ממכרים ביותר. הבצק קראנצ'י מבחוץ ולח מבפנים, בעל מתיקות עדינה ומצופה בסירופ דבש עם ריח קינמוני חורפי. כל מה שתצטרכו ליד היא כוס תה.
חביבת המערכת: הסופגניה החביבה ביותר היא גם הנציגה היחידה של גרקו. אם לא כמות השמן המוגזמת שעוררה אצלנו רגשי אשם, היינו מחסלים חבילה ברגע.

גרקו - צבי גרינברג 25, תל אביב


היוונים יודעים את העבודה. סופגניות נוסח גרקו (צילום: דן פרץ)

נומילי


מה מציעים: סופגניות עם קרם פטיסייר בעיטור שטרויזל וניל, גנאש שוקולד מריר עם שטרויזל קקאו, קרם פרלינה בעיטור ברס (9 שקלים) וגנאש שוקולד חלב-קרמל עם קריספי רייס מקורמל (10 שקלים).
איך היה: דמיינו עוגת שמרים מתוקה שטובעת בשמן עמוק - ככה הרגישו הסופגניות של נומילי. בצק של 100% חמאה סיפק מאפים בעלי ריח מטורף שאי אפשר לסרב להם, אבל גם כבדים מאוד, כך שלא הצלחנו לקחת יותר מביסים ספורים. כמות המילוי בכל סופגניה מכובדת בהחלט, אבל גם מוסיפה לתחושת הכובד. 
חביבת המערכת: קרם הפטיסייר ניצח ללא עוררין, הודות למרקם חלק ולרעננות ונילית שנתנה קונטרה לבצק.

נומילי - סוקולוב 3, כפר סבא


כלכך עשירות שזה כבד. סופגניות של נומילי (צילום: פיני שניר)

טוצ'קה


מה מציעים: סופגניית פרווה עם ריבת תות (5 שקלים); סופגניה במילוי גבינה עם ציפוי קרמל וחלת דבש (10 שקלים); סופגניה במילוי פטיסייר שוקולד עם קראמבל עוגיות ופקאן (7 שקלים) ואחת עם קרם פטיסייר בציפוי פסיפלורה (10 שקלים).
איך היה: הסופגניות של טוצ'קה הן מהגדולות ביותר שיצא לנו לטעום, עם יחס מבאס בין כמות הבצק למילוי, שנגמר בביס אחד. הן קצת יבשות מבפנים, אבל זה לא מנע מהאצבעות שלנו להתכסות בשמן. המילויים נשמעים די בומבסטיים, אבל בסופו של דבר לא מצליחים לעמוד בציפיות.
חביבת המערכת: סופגניה במילוי ריבה ורודה זרחנית ומתוקה, כמו שהיינו קונים פעם במכולת, וששאר המילויים נותרו חיוורים לידה.

טוצ'קה - לכל הסניפים


המילוי נגמר בביס. סופגניות של טוצ'קה (צילום: יח"צ)

בוטיק סנטרל


מה מציעים: בוטיק סנטרל מגישים את האלטרנטיבה הצרפתית - סופגניות בריוש אפויות עם ארבעה מילויים: ריבת תות, קרם פטיסייר וניל, ריבת חלב ושוקולד נוטלה (6.5 שקלים).
איך היה: גם השנה דבקים בבוטיק סנטרל בקו האפוי, עם סופגניות שחומות שמצופות בהמון אבקת סוכר. אלא שהשנה, הבצק היה קצת יבש והזכיר לחמניות קייטנה, עם כמות גדולה מאוד של ממרח. לא ברור אם את האחריות למחדל אפשר להטיל על הצורה העגולה, אבל אנחנו שואלים - איפה סופגניות הבריוש המופלאות מחנוכה שעבר?
חביבת המערכת: אם כבר בריוש, נחזק את שלנו עם ריבת תות מתקתקה.

בוטיק סנטרל - לכל הסניפים


איפה הבריוש של השנה שעברה? סופגניות של בוטיק סנטרל (צילום: חגית גורן

קונדיטוריה שני


מה מציעים: קולקציית סופגניות בהשראת עמים שונים ברחבי העולם. בסדרה תמצאו את ה'איטלקית' בהשראת עוגת טירמיסו עם קרם מסקרפונה וקפה; ה'תאילנדית' עם טפיוקה בחלב קוקוס; ה'צרפתית' בהשראת מילפיי עם קרם פטיסייר ועיטור של בצק עלים וה'דרוזית' עם מילוי טחינה וסילאן ועיטור של קדאיף ופיסטוק (5-9 שקלים).
איך היה: בקונדיטוריה שני ניסו לתת יצוג סופגנייתי לכל מדינה על פני הגלובוס, אך התוצאה היא בבחינת תפסת מרובה לא תפסת. הסופגניות סבלו מעודף שמן ומאמץ: ציפוי הגרנולה הסיבי לא היה רעיון מוצלח, קרם הפיסטוק היה מאוד מתוק ורוב הסופגניות האחרות היו די בנאליות בטעמן, ועם ציפויים אפרוריים ולא מספיק מוקפדים.
חביבת המערכת: למרות הכל, הסופגניה התאילנדית הצליחה לתפוס אותנו - מילוי בטעם קוקוסי וציפוי חמצמץ, ומשחק המרקמים בין פניני הטפיוקה המתפצפצים והבצק הרך נתנו טוויסט מעניין ולא שגרתי לסופגניה. כי אם כבר להשתגע, אז עד הסוף.

קונדיטוריה שני - לכל הסניפים


סובלות מעודף מאמץ. סופגניות של קונדיטוריה שני (צילום: אפיק גבאי)

נאמן


מה מציעים: קונדיטוריה נאמן מציעה סדרת סופגניות שכוללת "ביאנקה" במילוי ריבת חלב, ציפוי שוקולד לבן, קוקוס קלוי ומרנג; "קראנצ'י נוגט" עם גנאש שוקולד מריר, ריבת חלב ואגוזי לוז מסוכרים ו"מלבי אקספרס" עם קרם מלבי, קוקוס וקינמון (7.5 שקלים), לצד סופגניות קלאסיות במילוי ריבה (4 שקלים).
איך היה: סופגניות גדולות, שמנמנות ובצקיות, שמזכירות את אלה הפושטיות של הסופר בצורה הכי טובה. מי שלא נרתע מטעמים חזקים יהנה מסופגניית המלבי המיוחדת, עם ריח נעים של מי ורדים.
חביבת המערכת: אנחנו אנשים פשוטים בסך הכל, ולכן נמליץ על מילוי ריבת החלב הנהדר, עם ריבת חלב אמיתית והמון אבקת סוכר.

קוניטוריה נאמן - לכל הסניפים


עם טעם של נוסטלגיה. סופגניות של נאמן (צילום: סטודיו רגב)

ברמן


מה מציעים: קולקציית סופגניות עם מגוון מילויים: גבינה ואוריאו, קרם ברולה, ריבת חלב וקרם שוקולד חלב (6.80 שקלים). בנוסף מציעים סופגניות פרווה במילוי קרם חלבה, קרם מוקה, וניל, תות וריבת תות עם גנאש שוקולד (5.80 שקלים). 
איך היה: סופגניות מאוד אסתטיות בגודל טוב, שאכלן ממוצע יכול להתמודד איתן בגפו. במילוי הגבינה הורגשו טעמים חלביים יותר מהאוריאו, שלוו בחמצמצות לא נעימה. הבצק מתקתק ולא מפוצץ בשמן.
חביבת המערכת: כמה טוב שתמיד יש סופגניית תות קלאסית וטעימה שאפשר להסתמך עליה. גם כמדובר בפרווה.

ברמן - מלכי ישראל 17, ירושלים


כמה טוב שיש ריבת תות. סופגניות של ברמן (צילום: אסף אמברם)

בונז'ור


מה מציעים: סופגניות בשלושה גדלים ועם מילוי וניל, שוקולד, ריבת חלב ואחת בציפוי שוקולד.
איך היה: הן מאוד יפות והבצק עצמו מאוד מבטיח - לא שומני, מתוק במידה הנכונה ומספיק תפוח כדי להפוך כל ביס לחגיגה פחמימתית. המילויים הוזרקו לסופגניה בנדיבות, אבל ריבת החלב התעשייתית מדיפה ריח ונילי-פלסטיקי משהו, ולריבת התות יש טעם לוואי של סירופ נגד שיעול. אנחנו אוהבים פשטות, אבל במקרה הזה דווקא פחות היה יכול להיות טוב יותר.
חביבת המערכת: למרות טעם הלוואי, הריבה היא הבחירה הטובה ביותר.

בונז'ור - קינג ג'ורג' 41, וברשתות השיווק


נראות נהדר. סופגניות של בונז'ור (צילום: סטודיו אסם)

קפה גרג


מה מציעים: רשת בתי הקפה יצרה ליין סופגניות עם ריבה (5 שקלים), ממרח לוטוס, שוקולד וריבת חלב (6 שקלים). 
איך היה: סופגניות של קפה גרג היו קטנות ומאוד שמנוניות. המילויים לא מקוריים במיוחד ולא מצליחים להתרומם מעבר לדרגת הבנאליות, אבל נחמד שעדיין יש מקומות שמציעים אופציה בלי מילוי לילדים בררנים.
חביבת המערכת: היתרון של קפה גרג נעוץ במילוי הריבה הזרחני, שתמיד נשמור לו פינה חמה בלב. 

קפה גרג - לכל הסניפים


מילוי ריבה כמו פעם. סופגניות של קפה גרג (צילום: אסף לוי)

סידס


מה מציעים: סופגניות טבעוניות במילוי ריבת פטל (7 שקלים), גבינת קשיו ופירורים (9 שקלים) ושוקולד מריר עם קרם קוקוס (9 שקלים).
איך היה: סופגניות טעימות בסך הכל, אבל דחוסות. מילוי הגבינה עם הפירורים היה כבד יחסית, ובעל טעם מאוד חזק של הגבינה, שגרם לתחושת כובד.
חביבת המערכת: דווקא מילוי קליל יכול לתת קונטרה טובה ולכן ריבת הפטל היא המנצחת.  מבחינתנו.

סידס - קינג ג'ורג' 97, תל אביב


מילוי קליל נותן להן קונטרה טובה. סופגניות של סידס (צילום: רותם)

ממבו


מה מציעים: סופגניות עם ריבת תות קלאסית (5 שקלים); "ביאנקו" עם קרם וניל (9 שקלים); "פלאן" עם קרם קרמל (9 שקלים); ריבת חלב (6 שקלים) וסופגניית המבורגר עם קרם פטיסייר ופירות טרופיים (12 שקלים).
איך היה: בממבו היו כל כך יצירתיים, שזה עלה להם בטעם. סופגניית ההמבורגר עם מילוי פטיסייר ופירות טרופיים לא שרדה משלוח, והייתה בעלת טעם חמוץ מדי עם קרם מתוק מדי, ולא מאוזנת בעליל. הסופגניות האחרות היו קטנות ועשירות במילויים מתוקים, אם כי לא אסתטיות במיוחד.
חביבת המערכת: סופגניית פררו רושה עם גנאש שוקולד וציפוי של אגוזים מסוכרים.

ממבו - שדרות התמר 1, יקנעם


מתוקות מדי. סופגניות של ממבו (צילום: אגמדיה)

ויקטורי


מה מציעים: סופגניות במילוי ריבה (0.90 שקלים) וסופגניות במילוי ריבת חלב, וניל ושוקולד (2.90 שקלים).
איך היה: בניסיון לאתר את הסופגניה שהכי תחזיר אותנו אחורה לימים העליזים של גן חובה, ממש ציפינו לאלה של ויקטורי. מצד אחד המחיר זול עד כדי גיחוך, הסופגניות גדולות מאוד, והריבה לא רעה בכלל. מצד שני הן דחוסות מאוד ולא אסתטיות. המילויים החדשים היו וריאציות תעשייתיות מדי של הדבר האמיתי: הפטיסייר הרגיש כמו מעדן דני וריבת החלב הסינטית הייתה בעלת גוון ורדרד מרתיע.
חביבת המערכת: קל לשלם 90 אגורות, אבל קשה להסכים לבזבז את המכסה הקלורית היומית על הסופגניות האלו.

ויקטורי - בסניפי הרשת


מחיר זול עד כדי גיחוך. סופגניות של ויקטורי (צילום: יח"צ)

קפה ביגה


מה מציעים: סופגניות של הרשת עם מילוי ריבה, שוקולד וריבת חלב (5 שקלים).
איך היה: הסופגניות של ביגה סבלו משמנוניות יתר והיו די חיוורות. הן אמנם קטנות אך כמות המילוי בהן קטנה עוד יותר.
חביבת המערכת: לא הצלחנו להשתחרר מאובר השמנוניות, ולא נבחרה האחת שהתחבבה על כולם.

ביגה - לכל הסניפים


הריבה מצילה את המצב. סופגניות של ביגה (צילום: אסף לוי)


תגובות גולשים
הוסף תגובה +

(51 מדרגים)

דירוג הגולשים:

דרג את הכתבה

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5